Alo!

U PANICI OD ROBIJAŠA, hteo kućni pritvor!

Kostić se pojavio s lisicama na rukama u pratnji dvojice policajaca, vidno neraspolož­en, gledajući dole

- Redakcija@alo.rs

PIŠE: EKIPA ALO!

Poznati modni kreator Darko Kostić (38), koji je uhapšen u petak zbog sumnje da je seksualno zlostavlja­o dva mladića, juče je s krstom oko vrata molio boga za milost, ali mu je sud odredio 30 dana iza rešetaka! Kako saznajemo, Kostić je tražio da mu odrede kućni pritvor, tvrdeći da u pritvoru nije bezbedno i da zbog pritvoreni­ka strahuje za svoj život!

On se branio ćutanjem u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu na Novom Beogradu, a tokom saslušanja i sudskog većanja, koji su trajali oko pet sati, pozlilo mu je dva puta! U tužilaštvo je doveden s lisicama na rukama, u pratnji dvojice policajaca, spuštene glave. Vidno neraspolož­en, sa drvenim krstićem oko vrata, izbegavao je da brojne novinare i fotografe pogleda u oči.

Kada je izašao iz policijsko­g automobila, imao je kapuljaču. Sve vreme je hodao spuštene glave, neraspolož­en, očigledno lošeg psihičkog stanja. Oko vrata mu je visio drveni krst, koji je izbacio u prvi plan, dajući do znanja da je vernik. Lančić je visio preko „guči“firmiranog duksa, sa poznatim printom „angry cat“. Preko duksa je imao kožnu jaknu, a na nogama patike bez pertli.

Modni kreator je uhapšen u svom stanu na Novom Beogradu, po prijavi L. J. (15), učesnika muzičkog takmičenja „Neki novi klinci“, koji tvrdi da ga je dizajner polno uznemirava­o. Prema rečima našeg izvora, Treće osnovno javno tužilaštvo je Kostiću odredilo pritvor, zbog sumnje da je izvršio krivično delo polnog uznemirava­nja, nedozvolje­nih polnih radnji i omogućavan­ja uživanja opojnih droga. Dva mladića se navode, prema krivičnoj prijavi, kao njegove žrtve, a jedan od njih je i maloletan. U njegovom stanu je nađen lek „rivotril“, koji se nalazi na listi sedativa, ali se ubraja u drogu kada se koristi bez lekarskog nadzora.

Kako saznajemo, Darko Kostić se u

Trećem osnovom javnom tužilaštvu branio ćutanjem.

- Kostić je doveden u 10.30 sati u zgradu tužilaštva. Saslušanje je trajalo kratko, jer je saopštio da se neće izjašnjava­ti na navode krivične prijave zbog lošeg psihičkog stanja. Posle predloga tužilaštva da mu bude određen pritvor, konačna odluka doneta je tek oko 15.30 sati, kada mu je sudija za prethodni postupak Trećeg osnovnog suda odredio pritvor do 30 dana. On je u petak, prilikom hapšenja, bio poprilično iznenađen. Ponavljao je da je nevin, ali nije se opirao hapšenju - rekao je izvor blizak istrazi.

Prema rečima našeg sagovornik­a, prilikom pretresa njegovog stana policija je pronašla i zaplenila laptop, tablet računare i papiriće sa tragovima droge, pa je sve poslala na veštačenje.

Kostić je uhapšen posle prijave maloletnog L. J., koji je izjavio da je kreator, navodno, pokušao da ga napastvuje. Kako nezvanično saznajemo, dečak je ispričao da ga je dizajner pozvao u svoj stan kako bi ga fotografis­ao. Međutim, kada je otišao po fotografij­e, Kostić mu je pocepao majicu, tražeći „da se maze“. Sumnja se da je kreator maloletnik­u dao „kamagru“, preparat za seksualnu stimulacij­u muškaraca, kao i da ga je nekoliko puta udario, kada ga je dečak odbio.

 ??  ?? Dizajner na hodniku razgovarao sa advokatom Čokolada virila iz kese
Dizajner na hodniku razgovarao sa advokatom Čokolada virila iz kese
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia