Alo!

Advokat: pojma gde je Nemam

- Piše: D. ĆURUVIJA danica.curuvija@alo.rs

Rodoljub Radulović (70) zvani Miša Banana i Miša Amerika, optužen da je sa Darkom Šarićem (48) prošvercov­ao 1,8 tona kokaina iz Argentine, nije uhapšen u Južnoj Americi, već se nalazi na drugom kraju sveta, kaže sagovornik „Alo!” iz srpskog pravosuđa. On napominje da brazilske vlasti u rukama imaju pogrešnog čoveka, a da Radulović za to vreme na drugom kraju sveta uveliko vodi biznis.

- Radulović uopšte nije uhapšen u Južnoj Americi. Zašto bi se on vraćao na „mesto zločina” kada zna da ga tamo čeka hapšenje?! On nije čak ni u Evropi, već vodi svoje unosne poslove i na sigurnom je - tvrdi sagovornik našeg lista.

On ističe da je u Rio de Žaneiru policija verovatno pomešala Radulovića sa nekim drugim, pošto on odavno nije kročio u Brazil. Izvor „Alo!” dodaje da je Radulović posle akcije „Balkanski ratnik”, sprovedene u jesen 2009, poslednji put bio u Beogradu u maju 2011, kada je udavao ćerku.

- Tada se Radulović nudio policiji i tužilaštvu da kaže da nema veze sa švercom kokaina, ali pod uslovom da ga inspektori dočekaju na aerodromu, da ga ne stave u kavez. Međutim, na to nisu pristali i Radulović više nije dolazio u zemlju - kaže izvor „Alo!”.

O Raduloviće­vom poslednjem boravku u Beogradu pričao je njegov prijatelj Milorad Marjanović, poznatiji kao Selja, u emisiji „Goli život” 2013. godine. On je tada ispričao da ga je Radulović

branilac Milutinovi­ć, Advokat Velisav

za „Alo!” izjavio je juče

Radulovića, i da nema Rodoljuba

sa svojim klijentom da nije u kontaktu

ga smo se on nalazi. jer pojma gde godinama, a branim

dokazati da - Mi se ne čujemo

se da će se vojske. Nadam kriminalne drugovi iz ni pripadnik

organizato­r, sudskom on nije nikakav se odazove

spreman da deo grupe. On je demontira

da odbrana uspe -izričit pozivu kada sa istinom

koji nema veze optužnice Milutinovi­ć.

je

 ??  ??
 ??  ?? Marjanović Milorad
Marjanović Milorad

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia