Alo!

Željko slavio u kafani, NA POKLON DOBIO RAKIJU!

- Sonja.andric@alo.rs

Pop zvezda Željko Joksimović zauvek će pamtiti druženje sa publikom na „Tašmajdanu“, kako zbog sjajne atmosfere koju je napravio tokom koncerta, tako i zbog iznenađenj­a koji su mu priredili drugovi iz gimnazije. Naime, na dan samog koncerta, Joksimović je sa drugovima iz klupe proslavio godišnjicu mature, a nakon svirke, pevač se družio sa njima i na poklon dobio najbolju valjevsku rakiju. - Oko 60 Željkovih drugova iz srednje škole u Valjevu je došlo na njegov koncert na „Tašu“kako bi uživalo u njegovoj muzici, ali i kako bi simbolično proslavilo 27 godina od mature. Imali su poseban odeljak u VIP loži, a osim drugova iz klupe, iznad banera na kojem je pisalo „IV/5 &co“, sedela je i Željkova razredna kaže izvor „Alo!“i dodaje da se nakon koncerta Joksimović sreo sa svojim drugovima iz odeljenja.

- Željko ih je sve ugostio u bekstejdžu i proveli su pola sata u prijatnom ćaskanju. Priredili su mu sjajno iznenađenj­e kada su se pojavili sa majicama na kojima su bili odštampani nazivi njegovih pesama, ali i pojedini stihovi. Međutim, to nije bio kraj iznenađenj­ima koje su Željku priredili njegovi Valjevci, te su mu poklonili i flašu najbolje rakije iz njihovog kraja. Dogovor je pao da Željko uz valjevsku rakiju lagano uživa dok bude gledao fudbalsku utakmicu Srbija-brazil - kaže naš izvor i dodaje da pevač nije propustio da proslavi jubilarni koncert sa prijatelji­ma i najbližim saradnicim­a.

- Članovi porodice, prijatelji i najbliži saradnici su sa Željkom proslavili najbolji koncert u karijeri u jednom popularnom beogradsko­m restoranu, koji je pevač zakupio za tu priliku. Žurka je trajala do kasno u noć, a među najveselij­ima su bili Željko i njegova supruga Jovana kaže naš izvor.

Željko Joksimović održao je spektakula­rni koncert pred

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia