Alo!

NATAŠA: PITANJA O LUKI ME POVREĐUJU!

-

muziku.

- Deca su nam rekla da nas obožavaju i osetila sam veliku količinu ljubavi, a njihovi zagrljaji su u meni probudili neverovatn­e emocije. Uvek ću rado dolaziti kod njih i nadam se da će im se svideti poklončići koje smo im doneli. Dete sam razvedenih roditelja, iako se moji dobro slažu, odrastanje bez jednog ili drugog roditelja nikada ne može da bude isto kao kada živite i sa majkom i ocem. Ja patim zbog toga jer sam oduvek želela da moja porodica bude na okupu. To mi je bila najveća želja - rekla je Aleksandra i zaključila da je sigurna da bi i ona jednog dana mogla da usvoji dete.

- Mislim da ne treba planirati trudnoću, ali ja veoma volim decu i jedva čekam da postanem majka. Mogla bih i da usvojim dete, to je za mene najplemeni­tiji čin. Uvek sam tu da pomognem svakome kome je to potrebno, ali ne volim o tome javno da pričam - rekla je pevačica, a sa njom se složila i njena koleginica Nataša.

- Ovo nije prvi put da sam ovde i svaki put kad posetim dečicu, emocije su mi veoma pomešane. Nikada nisam ni porasla, a vreme će pokazati da li je to nagrada ili kazna... Bog ti daje sudbinu koja je najbolja za tebe i ja verujem u to. Ova poseta je veoma dobra za mene posle svega što mi se desilo, ali godina iza mene nije najteža u mom životu -rekla je Nataša i dodala da svako treba da pomogne deci bez roditelja, koliko god je u mogućnosti.

- Nisam milioner, ali imam šta da pružim. Neka svako bude human u meri koju oseća. Deca su lek za dušu i to nije fraza - rekla je Nataša. Na pitanja novinara da li je istina da Luka nije nijednom pozvao da pita kako je njihova ćerka Katja Nataša

nije želela da daje odgovor. - Kako je lepo kada dan protiče mirno. Ta pitanja me povređuju - rekla je Bekvalčeva.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia