Alo!

E što poznajem Cecu, UŠU OBOŽAVAM!

-

pevanjem. Raka Marić će se baviti mojom karijerom, a prvi nastup ću imati u diskoteci u kojoj su Slobodana izviždali pre nekoliko dana - rekla je Kija sa osmehom za „Alo!”.

S obzirom na

to da je njen suprug Slobodan Radanović izrazio želju da bi voleo da se pomiri sa njom, ona nam je rekla:

- Ništa od pomirenja. Ja sam to znala od samog početka kada sam ušla u rijaliti. Jednostavn­o, želela sam da postavim stvari na svoje mesto i da mu kažem kako se osećam.

S obzirom na to da je glavna tema u medijima bila haljina Svetlane Cece Ražnatović koju je Kija nosila na žurki povodom kraja rijalitija, ona kaže:

- Cecu sam upoznala dok sam radila kao stjuardesa. Ona je letela biznis-klasom, a ja sam je služila. Tada smo se upoznale, a ona je pohvalila Slobodana i rekla da je odličan pevač. Kasnije smo se videle na finalu „Pinkovih zvezda” i na njenom koncertu u Zrenjaninu, gde je Sloba bio specijalni gost - rekla je Kija i dodala:

- Čitam kako su neki izjavili da je strašno to što sam nosila haljinu koju je Ceca već oblačila, ali meni to ne smeta. Čast mi je bilo da je obučem, briga me šta ljudi pričaju.

Kako se u medijima povodom njene pobede oglasila i pop zvezda Jelena Karleuša, koja je zamolila sve fanove Kristine Kockar da prestanu da joj se obraćaju, jer ona ne zna o kome je reč.

- Videla sam samo njen komentar za haljine. Bolje je da budem zvezda kao prevarena žena, nego kao ljubavnica Luna, za koju sam čula da je Karleuša podržava. A to što ona ne zna ko sam ja nema veze, nije ni prva, ni poslednja. Volim Karleušu i bila sam na više njenih koncerata nego na Cecinim, bila sam na Ušću i u „Areni“i volim njene pesme - kaže Kija za „Alo!” i dodaje da su pesme Jelene Karleuše pisane kao za nju.

- Jelena je modna ikona i tu joj nema premca. Pesme su joj hitovi, a slušala sam „Bankinu” non-stop, jer je to moja biografska pesma - rekla je Kristina.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia