Alo!

NEKA BUDE KAO NA NOVOM ZELANDU!

pred „Kada budem izašao na teren, imaću savladali sobom sliku sa Mondijalit­a, kada smo sveta“’karioke’ i postali omladinski prvaci

-

Sergej Milinković Savić zna kakav je osećaj pobediti Brazil, doduše, u omladinsko­j konkurenci­ji. Pamtimo veliku pobedu (2:1) u finalu Mondijalit­a 2015. godine, ali je jasno da će večeras (20, RTS1), u poslednjem meču grupe E, biti potpuno druga priča.

„Orlovima“je, objektivno, na „Otkritije areni“u Moskvi potrebna pobeda nad „kariokama“kako bi išli dalje. Da se ne zanosimo da će Kostarikan­ci pobediti Švajcarsku sa dva ili više golova razlike, a da pritom Srbija bar remizira... Pre ćemo dalje ako uzmemo stvari u svoje ruke i savladamo zaista moćan tim.

- Moramo da zaboravimo sve što se desilo dosad i da ovaj duel pretvorimo u meč života. Nemate mnogo šansi da igrate protiv Brazila. Igrao sam protiv njih na Novom Zelandu, ali ovo je drugi nivo, sa mnogo više iskusnih igrača. Ali tada smo ih iznenadili, osvojili titulu. To je pozitivno i imaću tu sliku u glavi kada im se suprotstav­im - rekao je Sergej.

Vezista Lacija je svestan da Brazilci nisu nepobedivi.

- Imaju mane, kao i svi. Igraju dosta visoko, mogli bismo da ih uhvatimo na kontru. Igram sa saigračima iz Brazila, znam kako razmišljaj­u svi hoće u napad da daju gol, sa manjim fokusom na odbrani. To je naša šansa - dodao je Sergej.

Dušan Tadić veruje da bi duel sa Marselom mogao da bude presudan.

- Bez dileme, Marselo je jedan od najboljih levih bekova na svetu. Najbitnije je da svaki igrač ima u glavi da treba da osvoji duel na svom delu terena - rekao je Tadić.

Pretpostav­lja se da će protiv Brazila meč početi Adem Ljajić.

- Brazil favorit za osvajanje turnira, ali u fudbalu se dešavaju senzacije, nikada ne možete da znate šta će se desiti.

Možemo da se takmičimo sa njima. Daćemo sve od sebe i verovati u čudo poručio je Ljajić.

 ??  ?? Sreda, 27. jun 2018. Brazilci se dosta otvaraju, to je naša šansa: Sergej
Adem Ljajić
Sreda, 27. jun 2018. Brazilci se dosta otvaraju, to je naša šansa: Sergej Adem Ljajić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia