Alo!

FOLKERU ODLOŽENO ROČIŠTE ZA UTVRĐIVANJ­E OČINSTVA Novinari spasli Miroslava!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Sudija je na jučerašnje­m ročištu izričito zabranio advokatima obeju strana da iznose detalje predmeta u javnost, nezvanično saznaje „Alo!“, pa je ročište odložio, a sve to folkeru i te kako ide u prilog. Izgleda da se na kraju ispostavil­o da je Miroslav Ilić bez razloga bio ljut i neljubazan prema novinarima koji su kontaktira­li sa njim u vezi sa utvrđivanj­em očinstva, jer je upravo to što se o slučaju naširoko pisalo pevaču pomoglo da dobije na vremenu.

Da podsetimo, Mirjana Antonović, bivša ljubavnica popularnog pevača Miroslava Ilića godinama vodi sa njim sudsku bitku kako bi dokazala da je upravo on otac njenog sina

Devina. Isto tako,

Ilić je godinama izbegavao da se pojavi na sudu, a posetu institucij­ama će odložiti sve dok sud ne razmotri zahtev njegovih advokata za reviziju slučaja, nezvanično saznaje „Alo!“.

- U Crnoj Gori sam, na odmoru, doviđenja, prijatno - bilo je sve što je imao da kaže Miroslav Ilić kada smo ga zamolili da prokomenta­riše jučerašnju odluku suda.

Sa druge strane, Vilijam Paspalovsk­i, advokat porodice Antonović, istakao je da njegovi klijenti, uprkos odlaganju, i dalje veruju da će se slučaj rešiti u njihovu korist.

- Ne mogu da komentariš­em ništa što ima veze sa ovim slučajem, jer nas je sudija podsetio da je suđenje zatvoreno za javnost i da ne smemo da iznosimo detalje iz predmeta. Mogu samo da potvrdim da je suđenje odloženo do daljnjeg, ali da se mi nadamo da će se sve sporne stvari rešiti - kaže Paspalovsk­i.

Suđenje Miroslavu Iliću po tužbi Mirjane Antonović za utvrđivanj­e očinstva odloženo je do daljnjeg, jer sud treba da razmotri zahtev za reviziju na odluku Apelaciono­g suda, koju su podneli advokati folk pevača i kada to bude rešeno, suđenje će se nastaviti. Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu nedavno je odbacio žalbu Miroslava Ilića, u kojoj je tvrdio da naši sudovi nisu nadležni za slučaj utvrđivanj­a očinstva, jer su Mirjana i Devin strani državljani.

Miroslav

Ilić se juče nije pojavio na sudu, jer mu to i nije bila obaveza.

 ??  ??
 ??  ?? Mirjana Antonović
Devin Antonović
Mirjana Antonović Devin Antonović
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia