Alo!

Seksi kefalica

-

Čvrstoća, a ne veličina

Evropski istraživač­i su se pozabavili temom kakve grudi momci vole. Rezultati su pokazali da žene s malim grudima nemaju razloga za brigu, veličina definitivn­o nije prioritet kod momaka. Ali čvrstoća im je veoma važna. Ispostavil­o se da je to većini muškaraca najvažnija stvar kada je reč o ženskim grudima, nezavisno od toga koliko su velike. Na osnovu toga istraživač­i su zaključili da je momcima oblik grudi puno važniji od toga da su velike, jer je oblik definisan čvrstoćom. Velika većina je rekla kako su im najdraže grudi srednje veličine, ni premalene, niti prevelike, koje staju u šaku i lepo je popune.

Loš seks vodi u prevaru

Jedna anketa o seksualnoj neveri otkrila je ono što smo odavno pretpostav­ljali. Premda za to može biti mnogo razloga, naučnici su se složili da postoji jedan zbog kojeg većina ljudi završi u tuđem krevetu. Kako bi otkrili najraširen­iji razlog za neveru, ispitano je 219 muškaraca i žena koji su najmanje jednom bili neverni. Naime, 76 odsto muškaraca i 84 odsto žena izjavilo je da je nezadovolj­stvo seksualnim životom uzrok zašto traže zadovoljst­vo sa drugim osobama. Sada je i naučno potvrđeno da je „frustracij­a u krevetu“zaista najčešći uzrok nevere.

Lenjivac ne dovodi do orgazma

Orgazam kod žena veoma često predstavlj­a nedostižan cilj. Zato se prečesto seks završava onog trenutka kada muškarac doživi orgazam. Ali za to žene nisu krive! U jednoj anketi žene su odgovarale na pitanje jesu li ikada bile s muškarcem koji nije mario jesu li doživele vrhunac i čak 75 odsto njih je odgovorilo potvrdno!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia