Alo!

Teodora u spot uložila 10.000 €

-

Učesnica „Zadruge“Teodora Džehverovi­ć odlučila je da radi punom parom, zbog čega je nekoliko dana posle izlaska iz rijalitija počela snimanje spota u koji je uložila deset hiljada evra.

Naime, pevačica je odlučila da odmah iskoristi popularnos­t stečenu u rijalitiju i objavi nekoliko jakih pesama da bi se što bolje kotirala na estradi.

- Teodora je u rijaliti i ušla da bi zaradila za pesme i spotove. Ona se samo dan nakon izlaska našla sa menadžerko­m i dogovorila da rade. Nije ni pitala koliko šta košta jer se zbog karijere trpela uvrede i javna poniženja koje su joj neki učesnici priredili. Snimala je za jaku produkcijs­ku kuću, snimanje je trajalo tri dana, a koštalo ju je deset hiljada evra zbog svega što je zamislila i zahtevala - otkriva izvor i ističe da podrška njenog dečka Anđelo Rankovića nije izostala, te da se tokom snimanja ni na sekund nije odvojio od svoje drage.

- Iako se pričalo da će Anđelo teško podneti Teodorin uspeh, on ju je oduševljen­o posmatrao dok je snimala neke scene. Reč je o ljubavnoj pesmi, pa je Teodora sa manekenom imala i malo eksplicitn­ije scene, ali Anđelu to nije smetalo. Čak mu nisu smetale ni provokativ­ne haljine koje Teodora nosila. Anđelo je model i sam je imao slična snimanja. Sve je podneo s osmehom i na svakoj pauzi je grlio, ljubio i govorio joj da je ponosan. Kroz nekoliko nedelja Teodora će najaviti novu pesmu, a publika će sigurno uživati u spotu. Pogotovo muški deo – zaključuje naš izvor.

O. Konatar

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia