Alo!

SLOBA BOMBARDUJE KIJU PORUKAMA: Oprosti mi, želim DA TI SE VRATIM!

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Slobodan Radanović je rešio da na sve moguće načine povrati ljubav svoje žene Kristine Kockar. Kako „Alo!” saznaje, Sloba je nakon dugog razmišljan­ja odlučio da pod- vije rep i zatraži oprost od supruge. Naime, izvor blizak folkeru kaže da Radanović svakodnevn­o bombarduje Kiju porukama u želji da se pomire. Naime, tek sada je shvatio koliko gubi, a najviše ga pogađaju negativni komentari koje svakodnevn­o dobija od fanova, te je i to jedan od razloga zbog kojih želi pomirenje sa ženom.

- Iako se u medijima predstavlj­a kao jak muškarac, te govori da mu nije stalo do Kije, on definitivn­o stvara lažnu sliku o sebi. S obzirom na to da je Kristina podnela papire za razvod braka i stavila tačku na njihov odnos, Slobodan to ne može da prihvati - otkriva izvor za „Alo!”.

- Svakodnevn­o joj šalje poruke, na koje ona ne odgovara. Zahteva od nje da se vide i razgovaraj­u o svemu, jer želi da sačuva njihov brak. S druge strane, Kija je već prelomila i jasno mu stavila do znanja da ga ne voli. Sloba joj je nedavno napisao SMS koji glasi: „Molim te, oprosti mi. Želim da ti se vratim. Sve ću učiniti samo da opet budemo zajedno” - otkriva izvor blizak Radanoviću za „Alo!”.

No kako ne dobija povratnu reakciju, njega to dodatno izluđuje, pa sada preko njihovih zajednički­h prijatelja pokušava da nagovori Kiju da se makar nađu i razgovaraj­u o svemu.

- Prokockao je svaku šansu kod

Kristine. Ona više ne želi nikakvu komunikaci­ju sa njim.

Sloba pokušava preko njihovih drugara da je nagovori na susret, ali od toga neće biti ništa

- kaže naš izvor.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia