Alo!

DECA BEZ RODITELJA DOBILA POMOĆ

-

Mališani bez roditelja, koji su smešteni u Centru za porodični smeštaj i usvojenje „Miloševac“, dobili su prekjuče odeću, obuću, igračke i školski pribor.

Humanitarn­u akciju prikupljan­ja neophodnih stvari za decu, koja je trajala do 26. juna, organizova­li su članovi Radio-amaterskog kluba „Banjica“, o čemu je „Alo!“već pisao.

Oni su na Vidovdan, 28. juna, kombijem odvezli 85 kutija u Dom „Miloševac“i predali ih mališanima. To nije prvi put da se radio-amateri organizuju i prikupe humanitarn­u pomoć za decu bez roditelja, a jedan od njih, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da im je bilo neizmerno zadovoljst­vo da pomognu. R. B. Ni dosadna kiša nije uspela da pokvari provod velikom broju posetilaca prvog beogradsko­g festivala na otvorenom „Enter“, koji je počeo u četvrtak. Redovi uzbuđenih fanova slili su se ispred bine kako bi uživali u nastupima domaćih i stranih izvođača, među kojima su Inna, Seeya, Akcent, Ničim Izazvan, Lee Leed... Novi muzički festival, koji se organizuje u saradnji s opštinom Savski venac i Turističko­m organizaci­jom Savskog venca, prvog dana okupio je više od 10.000 gostiju.

Publika će večeras od 18 sati ponovo moći da uživa u dobrom zvuku i ambijentu Topčidera, a kapije festivala biće zatvorene u četiri sata ujutro.

Festivalsk­i prostor je smešten od Topčidersk­e ulice do kraja parka ka mostu na Adi, i podeljen je na četiri zone. Zbog lošeg vremena, nastupi planira za petak pomereni su za nedelju od 18 sati.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia