Alo!

PARTIZAN ĆE OVOG LETA OSTATI BEZ PRVOG GOLMANA STOJKE: ODLAZIM!

Iskusni čuvar mreže otkrio je da će promeniti sredinu, kao i da je svojevreme­no bio blizu Dortmunda

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Vladimir Stojković, po svoj prilici, napušta Partizan! Golman crno-belih je otkrio ovu informacij­u u razgovoru za nemački list „Kiker“, što će svakako biti veliki nedostatak za ekipu, jer se zna koliko je značio prošle jeseni u Evropi.

Stojković je u januaru potpisao četvorogod­išnji ugovor sa „parnim valjkom“, što znači da je trebalo da ostane do 2022, ali će se saradnja okončati brže nego što je iko mogao da zamisli.

- Ne znam da li ću više igrati u Srbiji, uskoro počinje prelazni rok, mislim da ću napustiti Partizan - otkrio je Stojković.

Međutim, Stojković je ostao tajnovit po pitanju nastavka karijere, ali je otkrio da je, recimo, bio na korak od potpisivan­ja ugovora sa nemačkim gigantom.

- Pre sedam godina razgovarao sam sa Borusijom Dortmund, ali transfer nije realizovan - dodao je on.

Novinara nemačkog lista je oduševilo to što Stojkovića ne napušta entuzijaza­m, uprkos činjenici da ima 35 godina, čak je i tekst započet konstataci­jom da bi ovo za mnoge golmane protiv Brazila bio poslednji reprezenta­tivni nastup, ali je i na tom meču dokazao da može da brani u vrhunskoj formi. Posebno kada je odbranio Nejmarov lob. Ostaće zapisano da je četiri puta osujetio Nejmara u nameri da nam postigne gol.

- Pobediti Brazil na Svetskom prvenstvu i plasirati se dalje - kakav bi to bio uspeh za svaku ekipu.

Ali, pošto nisam teniser, ne igram samo za sebe, već igram za ekipu, ne želim da dajem na značaju odbranama. Ispali smo, to je život, nadam se da ćemo biti uspešniji u budućnosti. Protiv Brazila su odlučili detalji - zaključio je Stojković.

 ??  ?? U januaru produžio ugovor, ali ipak napušta Humsku: Stojković
U januaru produžio ugovor, ali ipak napušta Humsku: Stojković
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia