Alo!

Postao sam velika zvezda, svi su ljubomorni

POBEDNIK „PINKOVIH ZVEZDICA“ZA ALO!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Superfinal­e najgledani­jeg dečjeg takmičenja „Pinkove zvezdice“iznedrilo je još jednu veliku buduću zvezdu. Miljenik publike od samog početka takmičenja bio je šestogodiš­nji Ljuba Stanković, koji je u petak uveče odneo pobedu i dobio 74 odsto glasova poslatih SMS-OM.

U intervjuu za

„Alo!”, Ljuba ne krije sreću zbog toga što je odneo glavnu nagradu i otkriva kakvi su mu planovi.

- Jedva čekam da ovu zvezdu koju sam dobio odnesem i da je smestim u svoju sobu. Znao sam da ću pobediti, naravno! Sada će svi biti ljubomorni na mene - rekao je simpatični Ljuba, koji je sve vreme vrištao od sreće. Kako nam je otkrio, najponosni­ji su njegovi roditelji, koji će sada morati da ga nagrade.

- Jedva čekam da me vode na more, ali će pre toga morati da mi kupe neke igračkice. Mama i tata su presrećni, ljubili su me i dugo grlili - rekao je Stanković i dodao:

- Sada sam postao velika zvezda, ali će mi zbog toga biti mnogo teško - dodao je simpatični dečak.

S obzirom na to da je nedavno snimio duet sa Severinom Kojić, Ljuba nam je otkrio sa kojom od članica žirija bi voleo da zapeva u duetu.

- Veoma bih voleo da to budu Goca Tržan ili Jelena Tomašević. Ako baš moram da se odlučim između njih dve, onda s Jelenom - rekao je on i zahvalio se pop zvezdi Saši

Kovačeviću, koji mu je bio velika podrška.

- Saša mi je poklonio parfem za rođendan i stalno ga koristim. Voleo bih da upoznam Dina Merlina i da pevam sa njim na koncertu - dodao je Ljuba. Na pitanje da li je zaljubljen u neku od devojčica iz takmičenja, rekao je: - Zaljubljen sam u sve devojčice.

Ljuba Stanković (6) osvojio je srca gledalaca i žirija već na samom početku takmičenja

 ??  ?? Simpatični Ljuba otkriva da su se njegovoj pobedi obradovali
roditelji
Simpatični Ljuba otkriva da su se njegovoj pobedi obradovali roditelji

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia