Alo!

Uspavala sam Dačića u avionu!

- Piše: P. OBRADOVIĆ redakcija@alo.rs

„Predsednik Vučić je inteligent­an čovek, Dačić je zabavan, a Šešelj me je razočarao“, ovim rečima Kristina Kija Kockar, pobednica najgledani­jeg rijaliti šou-programa u Srbiji „Zadruga“, počinje svoj, verovali ili ne politički intervju za „Alo!“.

Kija nam je u razgovoru otkrila i čiju člansku kartu od političkih partija ima u džepu, šta misli o politici i za „Alo!“napravila je listu od top-pet frajera na srpskom političkom nebu.

 „Alo!“je objavio da ste tvoj suprug Slobodan i ti članovi „Zavetnika“, da li je to tačno?

- Mi smo porodični prijatelji s njima. Slobodan jeste član, ali ja nisam. Ja ih samo poštujem i cenim kao prijatelje.

 Da li si ti član neke političke partije?

- Da, učlanjena sam u SPS, a to sam saznala tako što su me u toku kampanje za beogradske izbore socijalist­i zvali da dođem na neki njihov predizborn­i skup. Pitala sam otkud im moj broj, a oni su mi odgovorili da sam ja njihov član.

 Da bi bila član stranke, morala si da potpišeš pristupnic­u, jesi li to uradila?

- Zaista ne znam u kojem trenutku sam ja potpisala pristupnic­u, verovatno jesam slučajno. Zato sam i pokrenula postupak za iščlanjenj­e iz te stranke. Međutim, nikako da stignem da odem do tamo, jer su mi rekli da to moram lično da uradim.

 Dobro onda, čiji si ti politički pristalica?

- Nisam pristalica nijedne političke partije i ne zanima me članstvo u strankama. Želim samo ono što je najbolje za Srbiju i ko god to može da ostvari, imaće moju podršku.

 Da li si upoznala Ivicu Dačića, lidera SPS-A, i šta misliš o njemu?

- Dačić mi je super lik. Čak je jednom putovao avionom u kojem sam ja radila kao stjuardesa. Sećam se da je sedeo pored mene dok sam radila i tu je zaspao. Mogu da kažem da je vrlo prijatan i nasmejan.

 Krenula si u muzičke vode, a Dačić voli da peva, da li bi možda s njim snimila duet?

- Veruj mi da bih najradije s Ivicom snimila duet, i to neku pesmu o Begeju, da ne bude stalno Miljacka. (smeh)

 Šta misliš o Vojislavu Šešelju, lideru radikala?

- Sa Šešeljom bih volela da izađem na večeru, da mi objasni neke stvari. Kada je bio u „Zadruzi“, on je pokušavao da ubedi Slobodana da voli i poštuje svoju ženu, međutim nije uspeo u tome. Poznajem Slobodana i znam da on voli Šešelja, pa me je Vojislav tu malo i razočarao jer nije uspeo da ubedi Slobu, a verujem da je mogao. Tu je zakazao. (smeh)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia