Alo!

Uhvatila muža dok se seksao s kokoškom!

Umesto da najuri supruga ili da sama ode od kuće, žena je odlučila da toleriše njegovu nastranost jer su u braku više od 20 godina i imaju odraslu decu TURKINJA POGINULA KOD PARAĆINA

- Piše: MIROSLAVA OBADIĆ redakcija@alo.rs

Žena iz Kikinde uhvatila je muža (52) dok je seksualno opštio s kokoškama iz njihovog dvorišta! Umesto da muža najuri iz kuće, jadna žena je najurila sve kokoške.

Traumirana žena se posle bestijalno­g čina svog muža u najvećoj tajnosti obratila prijatelji­ma za pomoć.

-Došla je očajna i uznemireno rekla: „Uhvatila sam ga kako opšti s kokoškama iz našeg dvorišta.“Verovatno naviknuta da trpi svašta, uradila je potpuno suludu stvar. Umesto da najuri muža ili sama ode i nikada ga više ne vidi u životu, ona je oterala sve kokoške iz dvorišta! Nesrećna Kikinđanka je odlučila da toleriše muževljevu bestijalno­st i slučaj nije prijavila policiji. S njim je u braku više od 20 godina, imaju već odraslu decu, koja ne žive s njima - zgranuto otkriva naš izvor.

Žena je i bez ove egzibicije s kokoškama, prema rečima našeg sagovornik­a, imala dovoljno razloga da ode od njega.

On je maltretira i psihički i fizički već duže. To je agonija od braka u kojem jadnica trpi svašta, a sada i ovo bolesno seksualno ponašanje. Ovo devijantno seksualno ponašanje niko ni u snovima ne bi mogao da pretpostav­i. Na poslu i javnom životu je pristojan. Niko ne bi mogao da posumnja da se radi o takvom izopačenom umu. Fin je i smeran, redovno odlazi na posao. To je tako, nečije vrline su javne, a poroci tajni – navodi naš sagovornik koji je insistirao na anonimnost­i.

Kao mogući uzroci za ovakvo ponašanje, u stručnoj literaturi navode se izloženost seksualnom zlostavlja­nju u detinjstvu, ali i različiti seksualni poremećaji poput zoofilije i zoosadizma. Kod osoba kod kojih je uočena zoofilija kao seksualna devijacija često se može javiti i šizoidni element.

U Srbiji se krivično i prekršajno kažnjava seksualno zlostavlja­nje životinja. Članom 269 Krivičnog zakonika Srbije propisana je novčana kazna ili zatvor do godinu dana za one koji seksualno opšte sa životinjam­a ili ih na drugi način zlostavlja­ju, muče i ubijaju.

- Po mom mišljenju, vrsta i visina zaprećene kazne ne utiče u velikoj meri na odluku potencijal­nog učinioca da ne izvrši ili ne ponovi ovo delo, pošto potencijal­ni učinilac polazi od toga da neće biti uhvaćen, a ne kalkuliše kakva mu kazna preti. U svakom konkretnom slučaju seksualnog zlostavlja­nja životinja potrebno je psihijatri­jskim veštačenje­m utvrditi uračunljiv­ost osobe.

Duboko

Devojka (19) je poginula, dok je dete (4) teško povređeno u jezivoj saobraćajn­oj nesreći nedaleko od Paraćina. Kako saznajemo, tragedija se dogodila u subotu uveče na autoputu Beograd-niš, između Paraćina i Ćuprije. U udesu su učestvoval­a dva automobila, srpskih i turskih registarsk­ih oznaka.

- Automobil sa turskim tablicama udario je otpozadi vozilo srpskih tablica. Usled sam ubeđen da je u takvim slučajevim­a efektivnij­e izricanje mere bezbednost­i obaveznog psihijatri­jskog lečenja nego propisana kazna - kaže za „Alo!“advokat Vladimir Pudar.

Dok neki smatraju da ovakvo seksualno ponašanje odstupa od normale i spada u devijantno, zoofilija je legalna u šest država: Rumuniji, Mađarskoj, Finskoj, Tajlandu, Meksiku i Brazilu. jakog udarca, automobil turskog državljani­na se prevrnuo na krov. U tom automobilu nalazila se porodica sa šest članova - navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, devojka je u bolnici podlegla povredama, dok su ostali putnici zadržani na lečenju. Dete je zbog teških povreda prebačeno u Beograd, ali nije poznato da li je u životnoj opasnosti. U automobilu srpskih tablica nije bilo povređenih. N. G.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia