Alo!

Pijem lozu, pa se gojim!

VESNA DEDIĆ O SVOJIM DOBRIM I LOŠIM NAVIKAMA

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Plaču gosti, plačem i ja!

Vesna kaže da se situacije u njenoj emisiji „Balkanskom ulicom“uvek dešavaju spontano...

- Kada neko pusti suzu u mom studiju, zaplačem i ja. Ništa nije namešteno u „Balkanskoj ulici“i niko ko je zaplakao u mojoj emisiji, nije se pokajao. Ipak, da li će se neki gost rasplakati u toku snimanja, zavisi samo od moje odluke kao autora. Kada montiram emisiju, razmišljam da li će posle suza sagovornik­a gledaoci naći veću volju za životom.

Vesna Dedić, voditeljka jedne od najgledani­jih TV emisija „Balkanskom ulicom“, nedavno je objavila novi roman „Ne gledaj preko ramena“, koji je pratio i istoimeni muzički spot. Ova dama sa velikim iskustvom na televiziji kaže da ju je njeno drugo zanimanje - pisanje knjiga, nateralo da malo povede računa o svom zdravlju.

- Dok pišem knjigu za kompjutero­m, ja sam u psihološko­m grču. Onda strada kičma i zaista sam počela da vodim računa o ishrani. Nisam na dijeti, ali imam spisak namirnica koje ne koristim u ishrani jer mi smetaju. Zato se razlikujem od nekih svojih vršnjakinj­a koje se hrane kao da imaju dvadeset godina. Ipak, zdrava ishrana ne podrazumev­a odricanje od kafane. Zato moja drugarica Sanja Marinković i ja često idemo u njih - kaže Vesna i dodaje:

- Što sam starija, sve više vodim računa o zdravoj ishrani.

Do četrdesete godine sam hedonistič­ki pristupala ishrani, pošto sam odlična kuvarica. Starinski sam tip žene, koji pravi ručkove, večere i voli da ugosti prijatelje. Međutim, postala sam svesna da moja sreća zavisi i od zdravlja moga tela. Ne volim teretanu, ali idem na jogu, plivanje i u šetnje.

A s obzirom na to da je stiglo leto i da se sve javne ličnosti spremaju za odmore, Vesna kaže da i ona jedva čeka da se odmori, te da je spremila kupaće kostime:

- Najviše volim bikini, ali imam i jednodelni kupaći, da se vidi da sam u toku sa modnim dešavanjim­a! Nemam nikakav problem da se skinem u kupaći ni kada imam višak kilograma. Pa ja se najviše i gojim leti, jer tada popijem poneku lozu, a volim da jedem pršutu i hleb...

Iskrenija nego ikada, poznata voditeljka za „Alo!“kaže da se kafane nikad ne bi odrekla, kao ni bikinija pa čak i kad nabaci koji kilogram

 ??  ?? Ponedeljak, 2. jul 2018.
Ponedeljak, 2. jul 2018.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia