Alo!

LOTO DEVOJKA SE KONAČNO UDALA!

Veselje upriličeno u Grčkoj, a ceremoniji venčanja prisustvov­ali najbliži prijatelji

-

Suzana Mančić postala je gospođa Ocokomis, nakon što je juče u prisustvu prijatelja izgovorila sudbonosno da svom dugogodišn­jem partneru Simeonu Ocokomisu. Kako „Alo!“saznaje, intimni čin venčanja upriličen je na grčkom poluostrvu Pilion, gde biznismen ima kuću. Loto devojka pozvala je nekoliko bliskih prijatelja iz Beograda, koji su nekoliko dana boravili u Grčkoj, a u nedelju popodne upriličena je ceremonija venčanja. Iako je dugo najavljiva­la svoju udaju, te skoro na svakih šest meseci davala intervjue u kojima je pričala kako staje na ludi kamen, život je uspeo da je demantuje nekoliko puta. Ipak, Suzana je konačno postala gospođa Ocokomis.

Da je na Pilonu bilo i te kako veselo, otkrila je njena bliska prijatelji­ca Vesna de Vinča, koja je objavljiva­la fotografij­e na svom Fejsbuk nalogu.

Dugo se šuškalo o tome da će voditeljka potpisati predbračni ugovor sa grčkim biznismeno­m, međutim njih dvoje su odustali od istog. Navodno, Simeon nije želeo da uslovljava svoju suprugu. Suzana je pre izvesnog vremena otkrila da su glavni razlog potpisivan­ja takvog ugovora Simeonove ćerke.

- Rekla sam njegovim ćerkama: „Ja volim vašeg oca i on voli mene.“Želim da se udam za njega, ali ni na koji način neću biti prepreka među vama. Sastavićem­o predbračni ugovor kojim ću se u potpunosti ograditi od imovine vašeg oca da biste vas dve bile materijaln­o obezbeđene - rekla je nedavno Suzana. Ipak, do toga nije došlo, a Suzana sada s a ponosom može da kaže da je konačno srećno udata! O. K.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia