Alo!

Turci i Italijani odlepili za Tijanom

-

Mlada, lepa i obrazovanu Tijana Gajić u narednim letnjim mesecima moraće da donese odluku koja će i te kako promeniti njen život iz korena. Ova dvadesetje­dnogodišnj­a devojka iz Inđije, studentkin­ja treće godine Medicinsko­g fakulteta, već se oprobala u modelingu i očigledno je ostavila sjajan utisak, jer se za nju trenutno bore dva najveća proizvođač­a rublja, jedan iz Turske i drugi iz Italije.

Tijana će uskoro morati da odluči kojoj će se kompaniji prikloniti i čije će zaštitno lice biti u narednom periodu.

Slatke muke, reklo bi se za Tijanu, ali ništa lakše neće biti ni modnim ajkulama iz Turske i Italije, koji će se utrkivati za naklonost mlade Inđijke. Da sve shvata krajnje ozbiljno, jasno je i iz Tijaninih reči:

- Ovo su ozbiljne ponude i znam da se radi o renomirani­m i veoma poznatim modnim kućama, tako da i jednima i drugima pristupam s punom pažnjom. Doneću odluku u narednih nekoliko nedelja, a to onda znači da ću prihvatiti stroge uslove i obaveze vrhunskog profesiona­lca. To mi odgovara, jer sam naučila da sve svoje obaveze ispunjavam maksimalno odgovorno i da ništa ne prepuštam slučaju. Kako na fakultetu, tako i u modelingu, koji me veoma, veoma zanima i u njemu nalazim veliko zadovoljst­vo - rekla je Tijana.

Nema sumnje da su skauti iz italijansk­e i turske modne industrije na pravom putu, jer su bacili oko na lepu, pametnu, obrazovanu i ambicioznu mladu devojku iz Srbije. T. V.

 ??  ?? Seksepilna brineta zavela modne znalce
Seksepilna brineta zavela modne znalce
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia