Alo!

MILAN JEVTOVIĆ, POJAČANJE CRVENE ZVEZDE, ZA ALO!: SA SEVERA U TIM

-

Za ispunjenje cilja nikad nije kasno, ako je dovoljno upornosti. I ako je ljubav obostrana, a između Milana Jevtovića i Crvene zvezde jeste - još od malih nogu danas 25-godišnjaka, od ovog leta i uzdanice prvaka Srbije.

Transfer saga oko dolaska Jevtovića u Zvezdu trajala je više od godinu dana. Nestrpljiv­o je brzonogi fudbaler čekao epilog pregovora kako bi ispunio dečački san. U razgovoru za „Alo!“otkriva da je godinama maštao da obuče crveno-beli dres, a u prilog tome i fotografij­a nastala 2007, na kojoj pozira s Zvezdinim obeležjima.

- Od tada sanjam i maštam da igram za Crvenu zvezdu. I, evo, dočekao sam. Ima ona poznata pesma „Deset godina je prošlo, a ja nju i dalje volim“, u njoj se pronalazim. Kao klinac sam dolazio na utakmice kada mi je vreme dozvoljava­lo, a uvek sam navijao za crveno-bele - priča Jevtović za naš list.

Među crveno-bele je došao zaobilazni­m putem. Karijeru je započeo u čačanskom Borcu, zatim je igrao za norveške klubove Bodo i Rozenborg i tursku Antaliju, odakle je stigao na „Marakanu“.

- Bilo je razgovora i pre šest meseci, već sam bio spakovao kofere i čekao znak da krenem za Beograd. Odugovlači­o sam obaveze u Antaliji, na svoju odgovornos­t nisam igrao nekoliko utakmica, samo da bih dobio

pozitivnu vest da prelazim u Zvezdu. Međutim, spletom okolnosti transfer se nije realizovao.

Sada je tu i, naglašava ovaj momak iz okoline Gornjeg Milanovca, srećan što je konačno deo kluba za koji navija odmalena.

- Još više sam srećan što sam u istoj ekipi s kumom Brankom Jovičićem. Utisci su fenomenaln­i, svi su me sjajno prihvatili. Željno iščekujem početak evropskih kvalifikac­ija i domaćeg prvenstva - poručuje Jevtović iz Austrije, gde se crveno-beli pripremaju za start sezone.

 ??  ?? Milan Borjan Klinačka ljubav:
Milan Jevtović „Od malih nogu sam maštao da igram za voljeni klub, sad sam presrećan“, poručuje Doživeo san:
Jevtović u crveno-belom
dresu
Milan Borjan Klinačka ljubav: Milan Jevtović „Od malih nogu sam maštao da igram za voljeni klub, sad sam presrećan“, poručuje Doživeo san: Jevtović u crveno-belom dresu
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia