Alo!

Stojković ne može da ide!

„Čuvara mreže sigurno nećemo prodavati, a od ostalih transfera miliona očekujem da ćemo zaraditi oko pet evra“, kaže generalni direktor Partizana

-

Golman Vladimir Stojković, kao najsvetlij­a tačka reprezenta­cije Srbije na Mondijalu u Rusiji, već je postao interesant­an inostranim klubovima, ali on ovog leta sigurno neće napustiti Humsku.

Tako barem, uprkos Stojketovi­m najavama o odlasku, tvrdi Miloš Vazuira, generalni direktor kluba, koji se u subotu uveče priključio ekspedicij­i Partizana na pripremama u Sloveniji.

- Partizan ima igrače koji su na prodaju i one koji nisu, a prvi u ovoj drugoj grupi je

Stojković. On ima ugovor s klubom i nijednog trenutka ne razmišljam­o o njegovom odlasku. On je dobio nekoliko dana slobodno da se odmori posle Svetskog prvenstva i kad se vratimo u Beograd, on će se priključit­i saigračima - kaže Vazura.

Uprkos decidnom stavu da jedini reprezenta­tivac iz ove ekipe osvajača kupa nije na prodaju, Vazura veruje da će Partizan dobrano napuniti klupsku kasu ovog leta. - Napravili smo tim za Ligu Evrope i uveren sam da ćemo igrati to takmičenje, a učešće u Evropi će nam doneti i dodatna novčana sredstva. Međutim, ne smemo na tome da baziramo klupski budžet, već moramo da prodajemo igrače. Smatram da ćemo ovog leta na taj način zaraditi oko pet miliona evra, a prvi transferi bi mogli da se dogode već u toku ove nedelje - ističe Vazura i nastavlja:

- Imamo ponudu za Leandra Tavambu, Marka Jankovića i još nekoliko fudbalera. Uz to, blizu smo dogovora da Danilo Pantić ostaje u klubu, a verujem da će uskoro da nam se pridruži i Nemanja Antonov - zaključio je Vazura.

 ??  ?? Stigle ponude za Tavambu i Jankovića: Vazura Najavio odlazak, ali ga Partizan ne
pušta: Stojković
Stigle ponude za Tavambu i Jankovića: Vazura Najavio odlazak, ali ga Partizan ne pušta: Stojković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia