Alo!

Radule bežao od Vučića!

-

Saša Radulović, nekadašnji lider Pokreta „Dosta je bilo”, na prijemu povodom Dana nezavisnos­ti SAD bežao je od predsednik­a Srbije Aleksandra Vučića ko oparen. Da situacija bude urnebesnij­a, Radulović se toliko pogubio kada je ugledao Vučića da je upao u deo za medije.

Nedeljama se tokom predizborn­e kampanje Radulović busao u grudi, doduše samo na društvenim mrežama, te pozivao šefa države na duel. Umislivši da je lider opozicije, Radulović je, navodno, želeo da stane na crtu najpopular­nijem političaru u Srbiji. Izbori su prošli, Pokret „Dosta je bilo” je ostao daleko ispod cenzusa, a nekadašnji lider DJB-A je u utorak na prijemu u američkoj ambasadi pokazao koliko je zaista imao hrabrosti da izađe na duel sa Vučićem.

Naime, predsednik Srbije je na prijem stigao i svojom skromnošću iznenadio mnoge. Kao i uvek u takvim prilikama, za VIP zvanice je postojao „brzi red“za čestitanje, a predsednik Srbije je odlučio da ne koristi tu privilegij­u, već je sačekao svoj red da bi čestitao praznik američkom ambasadoru. U tom sporijem redu, koji je bio namenjen za ne tako važne zvanice, stajao je bivši lider DJB-A Saša Radulović u društvu poslanice DJB-A Branke Stamenkovi­ć.

- Kada se Radulović okrenuo i video Vučića, prebledeo je. Brzim korakom je počeo da se udaljava i situacije je bila urnebesna. Vučić je mirno stajao i potpuno ignorisao Radulovića, možda ga čak nije ni primetio - objašnjava naš izvor sa lica mesta.

Međutim, tu nije bio kraj urnebesnom ponašanju Saše Radulovića, on se toliko pogubio kada je ugledao Vučića da je umesto u deo za goste upao u deo za medije.

- Ušao je u prostor predviđen za novinare zajedno sa Brankom Stamenkovi­ć. Novinari su ih u čudu gledali i objasnili im da su pogrešili, nakon čega je Radulović otišao odatle - navodi naš izvor.

D. R. - J. Đ.

 ??  ??
 ??  ?? Radulović se uplašio
i Vučićeve senke
Radulović se uplašio i Vučićeve senke

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia