Alo!

Spasla se rečima da „ima ciklus“!

Muškarac je zaskočio Nevenu D. u Sremčici, pocepao joj helanke, majicu, je brusthalte­r i izvadio polni organ, ali ustuknuo zbog njene menstruaci­je!

- Piše : E. SADIKU enis.sadiku@alo.rs

Manijak je pokušao da siluje ženu u Sremčici usred bela dana, ali je ustuknuo od nje kao da je šugava kad mu je rekla da „ima ciklus“!

Kako saznajemo, nepoznati muškarac (40) je 2. jula, oko 19 sati, u Dvoržakovo­j ulici u Sremčici iz žbunja zaskočio Nevenu D. (38) čim je ušla u haustor, pocepao joj je helanke, majicu i brusthalte­r, izvadio polni organ i bacio se na nju, ali je odjednom odustao kada je čuo da ima menstruaci­ju.

Napadnuta žena je u izjavi za „Alo!“ispričala da joj je gotovo jednim potezom pocepao helanke!

- Jednom rukom me je držao oko struka, dok mi je drugom pocepao majicu i strgao brusthalte­r. Otimala sam se i glasno dozivala pomoć, ali nije vredelo. Izvukao je polni organ i počeo da se trlja o mene, govoreći: „Mnogo si lepa. Znam te, pratim te četiri godine, moram da te imam!“Ponavljao mi je „da se opustim i da će sve biti brzo gotovo“. Tada sam na sav glas zavapila da me ostavi na miru - kaže uplašena žena i prepričava nam agoniju koju je doživela.

- Rekla sam mu

Trljao polni organ o nju, govoreći joj „moram da te imam“

da imam menstruaci­ju i molila ga da me pusti. Tada mi je zavukao ruku među noge, a kada je na vrhovima prstiju ugledao krv, besno je rekao: „Ovo si sada uradila i nikada više! Ošamario me je nekoliko puta. Uzvratila sam i ja njemu i udarila ga nekoliko puta, jer sam na sve načine pokušavala da se odbranim. Viđala sam ga ranije, živi u blizini. Policija je na mom telu i garderobi našla njegove otiske prstiju i tragove, nadam se da će ga brzo uhvatiti i da ću ja biti poslednja na koju je nasrnuo - navodi isprepadan­a žena.

Žitelji Sremčice su policajcim­a ukazali na nekoliko sumnjivih momaka i besposliča­re, ali je posle provere utvrđeno da nemaju veze s ovim slučajem. Uzeti su snimci sigurnosni­h kamera da bi policija mogla lakše da identifiku­je napadača.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia