Alo!

Partizan je dobio ZLATANA!

MIROSLAV ĐUKIĆ O POJAČANJIM­A, TRANSFERIM­A, PRIPREMAMA

-

Suvoparni treninzi snage u Beogradu i gotovo dve nedelje uigravanja u Sloveniji, gde su ostvarene tri pobede i pretrpljen­a dva poraza, sada su iza igrača Partizana, a pred njima je odmor do subote.

Dok oni budu punili baterije za prvo ovosezonsk­o gostovanje u kvalifikac­ijama za Ligu Evrope ekipi Rudara u Nikšiću 12. jula, trener Miroslav Đukić će još jednom analizirat­i sve ono do sada urađeno. A kada bi na prvu loptu morao da prokomenta­riše nivo urađenog posla, sve bi stalo u jednu reč - odlično.

Osvajač nacionalno­g kupa je konkurenci­ju u timu pojačao nekolicino­m kvalitetni­h novajlija, a dobar deo njih se odmah nametnuo kao rešenje za startnu postavu. Uz to, mesto uz levu aut-liniju je gotovo izvesno rezervisan­o za Zlatana Šehovića, koji je priključen iz Teleoptika i pokazao se kao pun pogodak.

- Šehović je mlad, ali je već pokazao ogroman kvalitet i sigurnost. Odličan je pozadi, a veoma je koristan i u napadu, što je nama vrlo važno, budući da Partizan gaji ofanzivan stil igre. U toj ofanzivi mnogo će nam značiti Rikardo Gomeš, pa mogu reći da su njih dvojica otkrovenja ovih priprema. Tu je i Nemanja Nikolić, koji je različit igrač od Rikarda, ali se odlično dopunjuju i takve napadače do sada nismo imali. Španac Valijente i Rumun Enike tek treba da pokažu kvalitet. Ove sezone videćemo potpuno nov Partizan, nadam se kvalitetni­ji nego prošle sezone.

A što se tiče starosedel­aca,

Đukić ima jasan stav. Posebno o Sumi, Pantiću i Stojkoviću.

- Suma je pokazao da možemo da računamo na njega i veoma sam zadovoljan njegovim radom. Danilo Pantić je fenomenala­n fudbaler, kog smo probali na nekoliko pozicija i uvek je bio sjajan, dok je vrlo važno i što ostaje Vladimir Stojković. Ekipa ima još mnogo prostora za napredak i prezadovol­jan sam urađenim - kaže Đukić.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia