Alo!

ZORANA: Mrko, Sloba, Mira i ti ste ružna prošlost!

-

„Koga zanimaju prošlost, Slobodan Milošević i Mira Marković, neka sluša Mrkonjića“, kaže Zorana Mihajlović.

Mrka ne prestaje da izaziva trvenja u vladajućoj koaliciji! Milutin Mrkonjić i dalje insistira da Slobodan Milošević dobije spomenik, a Zorana Mihajlović poručuje da koga zanima prošlost, treba da sluša Mrku, a koga interesuje budućnost, treba da prati njen rad.

Zorana Mihajlović, potpredsed­nica Vlade Srbije i članica predsedniš­tva SNS-A, oglasila se povodom izjave počasnog predsednik­a SPS-A Milutina Mrkonjića da Slobodan Milošević zaslužuje spomenik ne samo u Beogradu, nego i u svakom gradu, te da građani to traže. - Moj posao je da proizvodim dobre vesti za građane Srbije i, verujte, nemam vremena ni volje da se bavim ni Mrkonjićev­im portparoli­ma ni njegovim temama iz prošlosti. Koga zanimaju prošlost, Slobodan Milošević i Mira Marković, neka sluša Mrkonjića. Koga zanimaju budućnost i razvoj Srbije, neka prati moj rad. Demokratsk­i - navela je ona za „Alo!”.

Podsetimo, počasni predsednik SPS-A i jedan od glavnih zagovornik­a ideje da se Slobodanu Miloševiću podigne spomenik u Beogradu Milutin Mrkonjić poručio je da više od 80 odsto građana Srbije podržava njegovu inicijativ­u d a Slobodan Milošević treba da dobije spome-

nik. Sloba nije svetac, ali je srpski heroj. Neka taj što se protivi podizanju spomenika uradi za Srbiju bar deo od onog što je uradio Milošević uveren je Mrkonjić. D.

Ramadani

 ??  ?? Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlović
 ??  ?? Milutin Mrkonjić
Milutin Mrkonjić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia