Alo!

DEVOJKA ŠAMARALA Cirbesa zbog starlete!

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Proslavlje­ni košarkaš Majk Cirbes već neko vreme je u vezi sa nemačkom manekenkom Viki Zontag, a da u njihovom odnosu ne postoji poverenje bilo je jasno kada je zbog starlete Kristine Spremo Viki išamarala svog dečka i izazvala skandal usred restorana.

Naime, par se sa nekolicino­m prijatelja preksinoć našao u jednom prestoničk­om restoranu u Beton hali, a prijatnu atmosferu i uživanje sa društvom promenio je Kristinin dolazak u baštu restorana koji se nalazi u neposredno­j blizini. - Veče je počelo odlično i društvo u kojem su se Cirbes i njegova devojka našli vidno je uživalo, smejalo se, nazdravlja­lo. U jednom trenutku, u baštu susednog restorana ušla je starleta Kristina Spremo i za njom su se svi okrenuli. Ona je sela za svoj sto, međutim, posle nekih pola sata primetio sam da je Cirbesova devojka ustala i počela da se pući i da uvija kukovima. Za nekoliko minuta, shvatio sam da sve vreme imitira Kristinu i ponavlja svaki njen pokret kako bi je isprovocir­ala. Kako ju je Kristina samo pogledala i nasmejala se, situacija se na neko vreme smirila - priča izvor i ističe da je posle svega dvadesetak minuta Viki nasrnula na košarkaša i počela brutalno da ga šamara.

- Majku je bilo veoma neprijatno i pokušavao je da iskulira. U nekoliko navrata pogledao je ka Kristini i napravio neku tužnu facu kao da joj se izvinjava. Kristina mu je uputila osmeh i sledeće čega se sećam jeste devojka koja ustaje i iz ramena mu udara šamar, a zatim drugi, treći... Odjednom je sve stalo i svi koji smo se našli u bašti restorana nemo smo posmatrali situaciju. Počela je svađa na nemačkom jeziku, a njeno urlanje nadglasalo je muziku. Udarala ga je toliko jako, da smo i udarce jasno mogli da čujemo. Dečko je prebledeo i nije znao šta da uradi. Iako je pokušao da je smiri, situacija je postajala sve gora. Nisam mogao da verujem šta gledam. U jednom trenutku sam pomislio da će joj vratiti i da od nje neće ostati ništa, budući da većeg čoveka davno nisam video. Posle šamara, Majk je ustao, pozvao konobara da plati, izvinio se svima i krenuo ka izlazu.

Tada je i ona krenula za njim, ali ovoga puta bez reči. Neko vreme po njihovom odlasku, ljudi su ćutali i bili u šoku. Nisam do sada nisam video da devojka tako bije dečka - zaključio je izvor koji se našao na licu mesta.

Kristina Spremo je za „Alo!“potvrdila da je došlo do nemilog događaja, ali nije želela da komentariš­e skandal.

- Tačno je da sam doživela neprijatno­st, a potom i gledala tuču, ali nije na meni da o tome pričam. Neka to njih dvoje reše između sebe rekla je Kristina za „Alo!“.

Tačno je sve, ali neka njih dvoje to

reše

Kristina Nemačka manekenka Viki izazvala skandal i nasrnula na Majka kada je shvatila da flertuje sa Kristinom Spremo

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia