Alo!

ODVAL OD ALK kad b gledala

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Lepa Brena održala je preksinoć koncert za pamćenje u Jagodini, a pevala je na kraju sportske manifestac­ije u okviru koje je u bokserskom ringu nastupio i Veljko Ražnatović. Brena je u Jagodinu stigla direktno iz Sarajeva, gde je dobila specijalno priznanje za životno delo, iz oblasti muzike i biznisa, koje dodeljuje Evropsko udruženje menadžera, Direkcija za izbor najmenadže­ra BIH, jugoistočn­e i srednje Evrope.

 Vratili ste se iz Sarajeva, gde vam je uručena nagrada za životno delo. Kakvi su vam utisci?

- Utisci su impresivni i počastvova­na sam što sam dobila nagradu za životno delo, jer mi pevači ne dobijamo nikakve nagrade. Naše najveće nagrade su aplauzi i albumi, međutim kada se nađete u klubu najboljih političara i ekonomista, to je svakako velika stvar. Reč je o političari­ma koji rade na ujedinjava­nju regiona, stručnjaci­ma koji su napravili velike pomake u oblasti ekonomije, a u toj grupi sam i ja, koja se bavim šoubizniso­m. Ali, tek kada kažem da se ne bih uspešno bavila ovim poslom da nije bilo Bobe, Rake Đokića, „Slatkog greha“i Saše Popovića, onda ta priča ima smisao.

 Posle 35 godina karijere, koliko vam znače nagrade?

- Izuzetno sam ponosna što sam dobila ovu nagradu, jer smatram da je to v dak To d k da dod impon bila u dru nalnih ljudi p ra Makedonije Zorana Zaj sednice Vlade Srbije Zoran premijera Bugarske Bojka B  Kada će vaša publika nove spotove?

- Uradili smo bazu za šes ma koje su ostale na album mo na neki kontinent, tak

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia