Alo!

HOLIVUDSKA ZVEZDA IMA RAZLOG ZA SLAVLJE Tom Hardi čeka treće dete!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

filma Šarlota Rajli pojavila se na premijeri

što svog supruga u širokoj, beloj haljini, je samo dodatno podgrejalo sumnje

Holivudska zvezda Tom Hardi i njegova supruga Šarlota Rajli navodno čekaju drugo dete! Par je zajedno već devet godina i već ima jedno dete. Time što se Šarlota pojavila na premijeri najnovijeg filma svog supruga „Swimming With Men“u beloj, širokoj haljini, samo je podgrejala sumnje o trudnoći, a „Mejl on sandej“piše da je posle tog događaj dobio i potvrdu lepih vesti.

Tom i Šarlota venčali su se 2014. godine posle petogodišn­je veze, a upoznali su se na snimanju

TV serije „Orkanski visovi“2009. godine. Njihovo prvo dete rođeno je u oktobru 2015, a Tom ima i sina Luija iz veze sa bivšom devojkom Rejčel Spid. Hardi je prethodno bio oženjen producentk­injom Sarom Vord, od 1999. do 2004. godine, a sumnja se da razlog razvoda leži u činjenici da je u to vreme bio zavisan od alkohola i kokaina.

Oni nisu potvrdili srećne vesti, ali se tako nešto i ne očekuje, s obzirom na to da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti. Par je, naime, prvu trudnoću uspešno krio sve do samog kraja. Naime, da čekaju prvo dete, saznalo se tek kada je Šarlota bila u osmom mesecu trudnoće. Nekoliko nedelja kasnije, saopšteno je da se porodila, ali ništa više nije rečeno. Kasnije se saznalo da su dobili sina.

Hardi je za britanski „Hello“pričao o tome kako se oseća kao roditelj.

- Kada sam postao otac, tek tada kao da sam dobio svrhu i to me je nateralo da se zamislim nad životom. Pravio sam mnogo grešaka, priredio sam svojim roditeljim­a svašta, a oni su brinuli. Sada sam ponosan što sam otac i uvek ću biti tu za svoje dete i učiniti sve što mogu da mu pomognem u životu - ispričao je tada Hardi.

 ??  ?? Tom Hardi i Šarlota Rajli
Tom Hardi i Šarlota Rajli
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia