Alo!

UPLAŠIO SAM SE ZA ITALIJANOV ŽIVOT!

- Pišu: N. MARIĆ - V. ZOGOVIĆ redakcija@alo.rs

„Kada sam video da je lekarski tim ušao u ring, nije mi bilo svejedno, ali bogu hvala, Danilo je sada dobro”

U Jagodini je u subotu uveče održan kiksboks spektakl između Palminih tigrova i gostiju iz Turske (6:1 za Tigrove), ali je veliku pažnju izazvao i uvodni boks-meč u kojem su nastupili Veljko Ražnatović (21) i Italijan Danilo Stačone u kruzer kategoriji (do 90,7 kilograma).

Italijan je prošao kao bos po trnju, medicinski tim je morao da mu spasava glavu, a Veljko je u izjavi za „Alo!“rekao da mu nije bilo prijatno kada je video kako je protivnik prošao.

- Bilo mi je neprijatno kada sam video da je lekarski tim ušao, ali bogu hvala, sada mu je dobro. To je boks, sport, nema preterivan­ja, ali nažalost ponekad se dese ovakve stvari. Zdravlje takmičara je najvažnije. Što se meča tiče, sve je išlo u moju korist, kako sam hteo. Rivalu svaka čast, došao je u stranu zemlju, potukao se, dao je sve od sebe - rekao je Ražnatović za „Alo!“.

Majka Svetlana mu je prva čestitala.

- Nije bila u publici, ali gledali su me teča i još neka familija. Mislim da majka neće dolaziti na borbe. Sestra će biti tu kada bude bio neki meč za titulu. E, tada ću sve okupiti. Majka je bila prezadovol­jna, divno se osećam što sam postigao ovakav rezultat pred Srbima, Jagodincim­a. Ne mogu da kažem da sam postao majstor ovog sporta,

ali može da se kaže da sam zadao jake udarce. Idem sad sa devojkom Bogdanom na Kipar da se odmorim – rekao je Veljko.

Posle odmora, sledi nastavak trenažnog procesa.

- Nastavljam­o. Jurim pojas. To je to. Izgleda da sam rođen za ovo. Kada sam sa razglasa čuo „Marš na Drinu“, osetio sam kao da mi struja prolazi kroz telo. Tako mi je bilo i na prvom meču u Jagodini. To nam je odabrao čika Palma. Možda mi sada iz sujeverja to postane i stalna pesma za izlazak - zaključio je Ražnatović.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia