Alo!

DILERA UBILI BIVŠI ORTACI ZBOG DROGE?

-

Dva i po meseca posle ubistva Luke Radulovića (37), osuđivanog dilera kokaina i čoveka koji je „bentlijem“presekao kolonu predsednik­a Vučića, policija je identifiko­vala napadače i za njima je raspisala poternice!

Marko Đ. (31) iz Beograda se sumnjiči za ubistvo, dok je Srđan K. (33) iz Beograda označen kao saučesnik. Naša policija je za osumnjičen­ima raspisala međunarodn­e poternice i zatražila pomoć polici- je drugih država u pronalažen­ju i hapšenju.

Luka Radulovič je ubijen 18. aprila 2018. u prepunoj pivnici ispod Brankovog mosta u centru Beograda, u kojoj je bila privatna žurka. Marko Đ. se sumnjiči da je ušetao u klub i iz neposredne blizine pucao Luki u stomak, dok se Srđan terete da ga je čekao u automobilu u neposredno­j blizini i obezbedio mu bekstvo.

- Utvrđeno je da su Marko i Luka nekoliko meseci pre ubistva došli u sukob u vezi s poslovima koji su radili zajedno. Između njih je i pre toga postojala tenzija oko neraščišće­nih računa. Istragom je utvrđeno da su osumnjičen­i neposredno posle ubistva napustili Srbiju. Na njih se odmah sumnjalo, ali se čekalo da budu prikupljen­i svi dokazi, tako da su oni u međuvremen­u uspeli da pobegnu - kaže naš sagovornik.

Ubijeni Luka Radulović je javnosti postao poznat kada je u sep- tembru 2017. svojim „bentlijem“presekao kolonu vozila predsednik­a Aleksandra Vučića. Uhapšen je mesec dana kasnije u prestoničk­oj kockarnici pod sumnjom da je trgovao narkoticim­a. U trenutku ubistva bio je na slobodi, jer se u martu 2018. nagodio sa Tužilaštvo­m za organizova­ni kriminal da za kaznu od tri godine zatvora prizna da je dilovao kokain i da se njegovo priznanje može koristiti u postupku protiv ostalih osumnjičen­ih. E. S.

 ??  ?? Luka Radulović
Luka Radulović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia