Alo!

TRANDŽA UBIO DEČKA POSLE SEKSA!

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Transvesti­t, koji se krio iza duge pla ve kose, ž enske gar derobe i sunč anih naočara, brutalno je ub io svog lj ubavnika sa nekoliko uboda nožem po stomaku i grudima! U naka že no t elo st udenta M arka Radovića (24) p ronađeno je nasr ed ulice preko p uta n jegovog izna jmljenog stana u Ševinoj ulici u Zemunu, u kojem je ljubavna svađa p rerasla u t uču, a oko nčala se zl očinom iz str asti! O sumnjičeni G oran A bdulov (34), ko ji je p osle k rvavog pira p obegao, u hapšen je p osle nep unih desetak sa ti, koli ko je p oliciji t rebalo da proveri nađene otiske u stanu i sklopi sve kockice.

Zločin se dogodio u nedelju, oko 22 sata, u izna jmljenom st anu M arka R adovića, u Ševinoj ulici u Z emunu. Markovo okrvavljen­o t elo pronađeno je j uče na asfal tu, p o najvećoj kiši , p reko p uta n jegovog st ana i odmah je pozvana policija.

Policija je iz stana i zajedničko­g dvorišta, koje deli š est do maćinstava, uzela o tiske, koji su ih odveli pravo do ubice!

- Otisaka je bilo napretek! Uzete su i izjave stanara iz zajedničko­g dvorišta. Na osnovu toga, utvrđeno je da su se napadač i žrtva poznavali. Ubica je neposredno pre zločina bio u stanu. Po zgužvanoj posteljini je ustanovlje­no da je Marko imao seksualni odnos s ub icom. S umnja s e da je između M arka i Gorana izbila ljubavna svađa, koja je prerasla u t uču i o končala se ubistvom. M arkovo t elo je za tečeno s amo u ma jci i do- njem vešu, zbog čega je i straga odmah bila usmerena na n jegove p oznanike - kaže naš izvo r iz istrag ei dodaje da je u stanu i d vorištu bilo tragova borbe.

- Pregledom es cajga u stanu je ustanovlje­no da nedostaje nož, a trag ovi kr vi, koji su p ronađeni ispred ulaznih vrata, na kapiji i na susednoj zgradi, ukazali su da je Marko teško ranjen pokušavao da s e o dupre na padaču i da je pokušao da pobegne - objašnjava naš sagovornik.

Policija je p osle p rivođenja osumn jičenog utvrdila da se on oblači kao žena i da je s Markom bio u vezi.

- Uopšte nismo primetili da se iza ženske garderobe, d uge plave k ose i sunčanih nao čara krije m uškarac. Bili smo ub eđeni da Marko ima devojku i da m u ona do lazi u p osetu. Š okirani smo posle zlo čina - kažu komšije ubijenog mladića i do daju da je M arko bio fin i kulturan mladić. - Marko je t u ž iveo p oslednje četiri godine. Znamo da je rodom iz BIH i da je o vde st udirao. B io je lep o vaspitan, svakome je p omagao. K od n jega su r etko dolazili muškarci. Od učestalih poseta primetili smo s amo da ga p osećuje devojka - ispričale su nam juče stanari iz Ševine ulice.

Istraga treba da o tkrije da li je r eč o z ločinu iz strasti i da li je osumnjičen­i potegao nož jer je mladić h teo da ga ost avi ili ga je on prisiljava­o na seksualne odnose, pa je žrtva odlučila da mu se suprotstav­i.

  6. juna 2011. - A. Ž. (52) je uhapšen zbog sumnje da je iz ljubomore ubio A. B. u njegovom stanu u ulici Mije Kovačevića u Beogradu. Okrivljeni je na saslušanju rekao da nije ubio partnera i da to nikada ne bi učinio, tvrdeći „da je u njihovoj vezi sve bilo kako treba i da se nikada nisu svađali“.

 jun 2013. Danijel Vujić (48), zvani Komarac, iskasapio je transvesti­ta Darka Vujanovića (40) u njegovom stanu u ulici Nikodima Milaša 12 u Beogradu. Komarac i Darko su ugovorili seksualni odnos za 100 evra, ali je osuđeni po izlasku iz stana izvadio novčanicu od jednog dolara. Pokojnika je to iznerviral­o, pa ga je udario štiklom, a on je posle toga potegao nož. Osuđen je 2017. u Višem sudu u Beogradu na 20 godina zatvora.

 ??  ?? Zgužvana posteljina je potvrdila da je ubijeni imao
seksualni odnos s ubicom
Zgužvana posteljina je potvrdila da je ubijeni imao seksualni odnos s ubicom
 ??  ?? Žrtva: Marko Radović
Žrtva: Marko Radović
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia