Alo!

„Sve mu je*em, kupiću stan, a 20.000 evra ću da popijem“

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Nakon 10 meseci šeste sezone rijalitija „Parovi“, ubedljivu pobedu i duplu krunu osvojio je Nenad Marinković Gastoz.

On je pre tri godine pobedio prvi put, a i sada je završio šou na ubedljivom prvom mestu, osvojivši 70.000 evra! Novac i pobeda koju je odneo naljutili su drugoplasi­ranu Dalilu Mujić i njenog supruga Dejana Dragojević­a. Koliko im je poraz teško pao, svedoči i to da nisu hteli da prisustvuj­u Gastozovoj proslavi na bini, već su napustili studio odmah po proglašenj­u pobednika.

Ni sam Gastoz nije očekivao da će mu cimeri zameriti pobedu i da će Mujićeva otići u suzama.

- Ne razumem zašto je otišla ljuta i uplakana, prema mom mišljenju, to je apsolutno nepotrebno. Pobedio sam i sad treba da se osećam loše, šta? Ona je prošle godine pobedila, čestitao sam joj i opet bih. I opet joj čestitam i na drugom mestu jer su se Dejan i ona svim snagama borili da opstanu. Dalila ima ljubav svog života, nekoga ko će joj zauvek biti tu, a ja za tim žudim otkad znam za sebe. Je*eš titulu pobednika, titula traje sedam dana - rekao je Gastoz i dodao:

- Dosta sam razmišljao šta ću raditi i od samog starta mi je u glavi stan i da ga moram kupiti jer sam ja lud dečko. I kupiću ga, sve mu je*em. Kod mene se takve odluke donose mesecima i sad je stvarno red da uložim u nešto što će da ostane. Takav sam da mogu sad da odem i potrošim pare tako što ću da čašćavam ljude. Zato sam iskreno poželeo da Dalila i Dejan odnesu pobedu i skuće se. Znam da je to prvo što bi uradili i kunem se da mi ne bi bilo sekund žao da su odneli to prvo mesto i taj novac. Ovako ću u ime toga kupiti stan i onda ću da čekam ljubav svog života da tu živi sa mnom - kaže Gastoz i otkriva nam šta misli o budućnosti sa Teodorom Radoičić.

- Što se tiče Teodore i mene, ne znam šta će se desiti i treba neko vreme da prođ,e pa da vidimo šta i kako. Kao što znate, svašta se dešavalo, bilo je toliko dobrih momenata, toliko loših, suza, smeha, svega i mogu samo da pustim da ide tako kako ide. Više ništa ne planiram, svakog puta kad jesam, planovi su mi otišli u vetar i u pi*ku materinu - zaključio je Gastoz za

„Alo!“.

Pobednik šeste sezone rijalitija „Parovi“šokiran je suzama i besom drugoplasi­rane Dalile, a sa devojkom Teodorom, kaže, nema pojma šta će!

 ??  ?? Ognjen Amidžić
Nina Prlja i Mladen Vuletić Dalila i Dejan
Dragojević Teodora Radoičić
Ivan Marinković Ne plači, Dalila, ti imaš ljubav, jasamonova­c
Gastoz
Ognjen Amidžić Nina Prlja i Mladen Vuletić Dalila i Dejan Dragojević Teodora Radoičić Ivan Marinković Ne plači, Dalila, ti imaš ljubav, jasamonova­c Gastoz
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia