Alo!

Baš sam uživala, sve dok nam nisu nestali instrument­i

-

Muzička zvezda Milica Pavlović vratila se sa uspešne turneje po Kanadi, gde je održala nekoliko koncerata za pamćenje, a da se profesiona­lcima na turnejama dešava sve i svašta, uverila se ekipa „Alo!“, koja je Milicu dočekala na Aerodromu „Nikola Tesla“.

Iako je njen avion sleteo tačno u minut, Milica se na pasoškoj kontroli zadržala duže od sat vremena!

Pa, gde si, Milice, čekamo te dva sata - pitamo s osmehom pevačicu pošto smo je ugledali.

- Jao, ne pitajte! Do poslednjeg momenta smo se nadali da ćemo na traci ugledati pored kofera i instrument­e, ali to se nije desilo! Koferi s instrument­ima završili su u drugom avionu! A onda tek sledi pakao - morala sam da popunim formulare, a ta procedura traje 45 minuta - rekla nam je na početku razgovora Milica, koja nije skidala osmeh s lica, uprkos dugotrajno­m letu. I odmah je zaboravila na neprijatno­st i opisala nam kako joj je bilo na turneji:

- Kanada je ostavila baš jak utisak na mene! Toronto mi se izuzetno dopada, na momente me podseća na Majami, a na momente na neke još veće gradove, jer sija kao pravi velegrad. Nijagara sa druge strane, sva u prirodi, vinogradim­a i vinarijama - priča Milica i otkriva da je uživala u poznatim kanadskim vinima.

- Predivna su vina, a svako drugo veče sam probala različito. Kada sam pronašla ono koje mi se najviše dopalo, ponela sam jednu flašu u Srbiju. Inače, ovo je bio prvi put da sam imala vremena da između nastupa malo i uživam. Tamo je jednog dana čak bilo 40 stepeni, dok ovde kiša ne prestaje, kao da je Srbija patila za mnom - kaže kroz smeh popularna pevačica i dodaje da je publika u Kanadi sjajno dočekala i da je stekla mnogo novih fanova. S. Andrić

 ??  ??
 ??  ?? Dva sata po sletanju Milica se pojavila na izlazu
Dva sata po sletanju Milica se pojavila na izlazu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia