Alo!

Naučnik ostao bez uveta, Hanibal slobodan!

EPILOG BIZARNOG INCIDENTA U GARAŽI NA ZELENOM VENCU

- Pišu: D. Ć. - S. Dž. S

Naučnik jednog beogradsko­g instituta Milan M. (42), kome je Miloš V. (47) zbog parkinga odgrizao celo levo uvo, živi u strahu jer je beogradski Hanibal na slobodi! Kako “Alo!” saznaje, Miloš je posle saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu na Novom Beogradu pušten da se brani sa slobode, iako je naočigled brojnih svedoka u javnoj garaži nasrnuo na Milana, jer ga, navodno, nije pustio preko reda i zubima ga unakazio!

Incident se dogodio 18. juna, oko 23 sata, u javnoj garaži kod Zelenog venca, u Ulici kraljice Natalije u centru Beograda posle prepirke i tuče oko ulaska u garažu. Policija je posle krvavog obračuna privela Miloša, dok je Milan završio na operaciono­m stolu u Urgentnom centru.

Kako “Alo!” saznaje u istrazi, lekari nisu mogli da zašiju uvo Milanu.

- On je fizički naružen i psihički uznemiren! U panici je od kada je saznao da napadač nije zadržan u pritvoru, već da je pušten da se brani sa slobode. Bio je u šoku zbog izgubljeno­g uveta. Posle prepirke i tuče, koja je izbila oko ulaska u garažu, on je posle ugriza osetio jak bol, a onda je video kako njegovo krvavo uvo pada na beton! Uzeo ga je u ruku, dok je neko od svedoka pozvao Hitnu pomoć, koja ga je odvezla na Urgentni centar, ali lekari nisu mogli da mu ušiju uvo, jer mu je napadač odgrizao celu ušnu školjku - navodi naš izvor iz istrage i dodaje da je Miloš nasrnuo na Milana, jer ga, navodno, nije pustio da uđe preko reda.

- Miloš je bio na začelju kolone, koja je čekala ulazak u garažu, dok je Milan bio među prvima na redu. U jednom trenutku, Miloš je izgubio strpljenje, iznenada je dodao gas, pretekao celu kolonu i pokušao preko reda da se progura unutra. Milan se usprotivio, govoreći: “Nismo mi budale što čekamo red!”, posle čega je on bukvalno pošizeo i izbila je čarka, koja je prerasla u tuču – prepričava naš sagovornik i otkriva da je napadač bio opremljen za tuču.

-Miloš je prvo iz kola zgrabio biber sprej i isprskao Milana, a onda je otrčao do gepeka i uzeo bejzbol palicu. Udario ga je nekoliko puta, a na kraju se obrušio na njega i zubima mu odgrizao celo levo uvo! – kaže naš izvor iz istrage.

Miloš se sumnjiči za nasilničko ponašanje i nanošenje teške telesne povrede za šta je zakonom zaprećena kazna do pet godina zatvora.

Kako saznajemo, povređeni naučnik je preko svog punomoćnik­a Borivoja Borovića uložio prigovor na rešenje o ukdianju pritvora, navodeći da je incident u garaži uznemirio javnost, dok je on fizički naružen i oseća psihičku napetost i strah. Istraga se nastavlja saslušanje­m povređenog naučinika u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Miloš V., koji je teoretičar­u sa beogradsko­g instituta Milanu M. odgrizao celo levo uvo, pušten je da se brani sa slobode posle saslušanja kod tužioca

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia