Alo!

ČEKAO OPERACIJU PENISA, PA MU PUKAO FILM?

- Nemanja.gavrilov@alo.rs

PIŠE: NEMANJA GAVRILOV

Čekao operaciju penisa, pa mu pukao film! Komšije transvesti­ta Gorana Abdulova (34), koji je uhapšen zbog sumnje da je masakrirao studenta Marka Radovića (24) u Zemunu, kažu da je čekao operaciju polnog organa da bi zvanično postao žena i da je, verovatno, zbog toga izgubio kontrolu i potegao nož!

Unakaženo telo Marka Radovića, studenta iz Bosne i Hercegovin­e, koji je četiri godine živeo u Zemunu, pronađeno je u nedelju oko 22 sata nasred Ševine ulice, preko puta njegovog iznajmljen­og stana. Pronađen je obliven krvlju sa ubodima po stomaku i grudima, a uprkos naporima lekara, nije mu bilo spasa. Deset sati posle zločina uhapšen je Goran Abdulov zbog sumnje da je sa Mar- kom bio u ljubavnoj vezi i da je potegao nož, najverovat­nije kada mu je Marko saopštio da hoće da raskine s njim. Ubica je neposredno pre zločina bio u stanu. Po zgužvanoj posteljini je ustanovlje­no da je Marko imao seksualni odnos s ubicom.

Osumnjičen­i Abdulov je stanovao s majkom u Železniku, a njegove komšije su zatečene strašnom vešću, jer tvrde da je bio fina i kulturna osoba.

- Gorana znamo svi iz zgrada! Viđali smo ga kada je prolazio. Dugo je oblačio ženske stvari i imao dugu plavu kosu! Svi iz komšiluka znaju da je trandža, ali sa nama, stvarno, nikada nije imao problem. Poštujemo ga, kao i on nas! Uvek je bio kulturan, fin, lepo se javljao. Često su mu dobacivali na ulici i vređali ga u okolini, ali ga od stanara iz zgrade niko nikada nije dirao! On nije pravio probleme niti ga znamo kao nekoga ko ima problemati­čnu prošlost. Živeo je u stanu s majkom. Ona je veoma bolesna, ima probleme s kukovima. Jadna žena često ide u bolnicu na silne terapije. I sada je u bolnici - kaže jedan od komšija, koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, uhapšeni je bio na korak do toga da postane žena, pa je moguće da je zbog toga bio nervozan i da mu je pukao film.

- Nije nam jasno zašto je ubio mladića, ako stvarno jeste, jer je život bio pred njim i konačno je trebalo da ostvari svoj san - da bude žena! Dugo je bio na tim hormonskim terapijama, išao je kod psihologa na razgovore i prošao je celu proceduru za promenu pola!

Došao je konačno do poslednje faze, koja podrazumev­a operaciju penisa i eto, dogodilo se ovo! Da li mu je pukao film

Živeo s bolesnom majkom, koja ima probleme s kukovima

 ??  ?? Iza rešetaka: Goran Abdulov Zgrada u Železniku u kojoj je živeo Goran Abdulov
Iza rešetaka: Goran Abdulov Zgrada u Železniku u kojoj je živeo Goran Abdulov
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Marko Radović
Marko Radović
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia