Alo!

Nožem bih ga ubila, za sve je on kriv!

-

Devojčica Ivana Vasić (13) iz sela Podvrška kod Kladova nestala je 8. jula sa polubratom Ljubišom Vasićem (25), koga njihova majka optužuje za otmicu!

Devojčica je majci kazala da navodno ide kod drugarice, ali se ispostavil­o da joj je to bio samo izgovor da izađe iz kuće. U isto vreme, iz doma je otišao i njen brat po majci Ljubiša Vasić, govoreći da ide kod prijatelja da mu pomogne da postavi crep, ali se ispostavil­o da je i on slagao. Od tada im se gubi svaki trag, mobilni su im isključeni, a policija intenzivno traga za devojčicom.

Znam da je u njen nestanak umešan Ljubiša i niko drugi! Sin mi je, ali bih uzela nož i ubila bih ga! Ubeđena sam da je on odveo Ivanu. Na licu mesta bih mu presudila! Kazala sam svima, ako ih nađu, njega da sklanjaju od mene, svašta može da bude! - kaže nam Slađana Vasić, majka nestale devojčice.

Nesrećna majka kroz plač kaže da ne zna da li je njena ćerka uopšte živa.

Ona bi mi se javila da može, zna koliko brinem. Uzela bi krišom nečiji mobini, nazvala bi mene ili neku drugaricu. Ovako, samo se nadam da joj se ništa nije dogodilo. Uopšte ne znam šta da mislim... Kuda su otišli, šta rade? - kaže kroz plač Slađana.

Zabrinuti su i njen suprug, kao i njihova ćerka (11), koja ne zna šta se dešava sa njenom sestrom. Slađana kaže da nestala devojči- ca nije imala momka, da je mirna, povučena, poslušna.

Zvao me je njen učitelj. Njeni školski drugovi dolaze, komšije su tu, svi smo zabrinuti. Tek je počela da živi... Da li je gladna, žedna, da li je neko tuče, muči, da li je uopšte živa - kroz jecaje govori neutešna majka.

Kako nezvanično saznajemo, policija je raspisala poternicu za Ljubišom Vasićem, bratom koji je istovremen­o nestao sa devojčicom.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia