Alo!

Kija ang SLOB MENAD

- Piše: O. KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Tek što je odlučila da započne muzičku karijeru i postane konkurenci­ja i dalje zakonitom suprugu Slobodanu Radanoviću, Kristina Kija Kockar angažovala je njegovog menadžera za nastupe i tako mu zadala još jedan udarac.

Naime, kada je pobednica rijaliti programa „Zadruga“primetila da njen suprug nastupa više nego ikad, ali i da je cifra koju po nastupu uzima tri puta veća od one koju je uzimao pre rijalitija, kontaktira­la je sa Slobinim menadžerom i posle nekoliko dana dogovorila saradnju.

- Pre izvesnog vremena, Kija je s nama, koji brinemo o njenoj karijeri, razgovaral­a o menadžeru koji će voditi njene nastupe. Tada je i spomenula Gorana Lečića, koji je zadužen za Slobu. U prvi mah mislili smo da se šali jer često ima opaske kada je reč o svom suprugu, ali kako je počela da se detaljnije raspituje, počeli smo ozbiljnije da razmatramo tu opciju - priča blizak saradnik Kockareve i nastavlja:

- Pošto i sami radimo sa nekoliko pevača, o čijim nastupima brine Lečić, znamo koliko je dobar u svom poslu. Podržali smo je, naravno, ali postojala je mogućnost da dođe kako zbo jateljstva sa me i zbog interesa, nastupima. Žele pristupimo čisto ne kako Kija mu objašnjava izvor opšte iznenađen vora došlo brzo.

- Iako je bilo jatno pozvati Le ti mu saradnju, sami ostali izne na prvu loptu p

nam nekoliko dana, razgovaral­i o o vima, a sam Leč Radanoviću ne počne saradnja. vora sa Kristino da želi da svi u zadnje namere, ke je važnosti d vatno i poslovn mog starta preg Lekin stav i dal strane neće doć problema ili ten joj je karijera na kaže Kijin sarad

je Kija u spot koji snima uložila više od petnaest hiljada evra.

- Kija je takva da kada nešto zacrta, ne odustaje dok sve ne bude kako je zamislila. Čvrsto je rešila da učešće u rijalitiju debelo naplati. Zato ne žali para za karijeru i okružuje se poznatim saradnicim­a kao što su „aspirinci“i Goran Lečić. Spot koji će uskoro da snimi koštaće nešto više od deset hiljada evra, a ona nije trepnula povodom toga. Ne može da se ne primeti njena želja da se takmiči, a to je u pevačkom poslu dobro. Možda to ona ne bi priznala, ali nesvesno se takmiči sa suprugom i nije joj teško da uradi sve kako bi video da je nije slomila prevara i da će napraviti posao - zaključuje naš izvor.

I menadžer Goran Lečić potvrdio je naša saznanja, a kako kaže, ne vidi nikakav problem u tome da sarađuje sa oboje.

- Istina je da preuzimam Kristinine nastupe, ali o tome ne bih preterano govorio, niti bih od toga pravio senzaciju. Posao je posao i čvrsto verujem da ni jedno ni drugo neće dozvoliti da situacija koja ih je zadesila utiče na to. Moje je da brinem o angažovanj­u svojih pevača i da sve na tom polju bude kako treba. Sve ostalo nije moja sfera interesova­nja i ni o čemu van posla koji radim ne razmišljam

- kaže Lečić za „Alo!“.

 ??  ?? Karijer
a mu
cveta: Slobod
an Radan
ović
Karijer a mu cveta: Slobod an Radan ović
 ??  ?? Nemože Slobabolje odmene: Kristina Kockar
Nemože Slobabolje odmene: Kristina Kockar

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia