Alo!

TRAŽIO NANOGICU ZBOG TERAPIJE

- Danica.curuvija@alo.rs

Goran Abdulov (34) zvani Jovanica Transica iz Železnika, masakrirao je svog ljubavnika Marka Radovića (24) kada mu je zamerio što je njegovoj rodbini i prijatelji­ma izneo prljav veš o njihovoj vezi, ekskluzivn­o saznaje „Alo!“. Uhapšeni transvesti­t je po rečima našeg izvora bliskog istrazi sečivom od 11,5 centimetar­a ubo ljubavnika četiri puta u grudi, a potom mu je zadao po jedan udarac u stomak, vrat, desnu šaku i levo rame!

Marko mi u nedelju uveče nije odgovarao na poruke, pa sam u 21.45 došao kod njega, ali ga nisam zatekao kod kuće. Sa- krio sam se, a kada je došao, video sam kroz prozor da se presvukao i da je obukao neke crne seksi gaće. Mislio sam da čeka nekoga, pa sam mu napisao poruku: „Mar- ko, otvori, ja sam.“Kada mi je otvorio, obratio mi se reči- ma: „Zašto sam došao?“. Uzvratio sam mu pitanjem: „Zašto mi ne vraćaš novac? Da li si našao neku drugu mušteriju, poput mene?“, on je pobesneo i udario me pesnicom u obraz. Zapretio je da će zvati policiju, a onda me je udario i u drugi obraz, zbog čega sam pao na ulazna vrata. Počeo sam da plačem, pitao sam ga zašto je to uradio, a on me je šutirao po preponama i mošnicama, po kojima imam modrice. Pridigao sam se da ga zagrlim poslednji put, pošto je rekao da ide kući da završi školu, a

Abdulov je izjavio da se leči kod psihijatra i endokrinol­oga zbog hormonalne terapije. Sudiju je molio da ga ne stavlja u zatvor i da ga pusti u kućni pritvor sa nanogicom.

Govorio je da će se ubiti, da mora na terapiju kako bi konačno postao žena! Tražio je nanogicu i neprekidno je kukao da će se ubiti. Pričao je da nema više cigareta, ali mu nije vredelo - rekao je izvor

„Alo!“. onda na rad u Sloveniju. Međutim, on je nastavio da me šutira, pa sam pao na frižider. Tada sam hteo da uzmem šerpu i da ga udarim, ali sam uzeo nož koji sam mu ranije kupio i izbo ga - ispričao je na saslušanju u tužilaštvu Goran Abdulov.

On se pravdao da je Marka prvi put ubo u stomak samo da ga ne bi dalje tukao.

Mislim da sam ga nožem ubo u stomak dva puta. Posle drugog udarca je pao na kompjuter, ali me je ponovo šutnuo. Onda sam mu zadao i treći udarac, ali se ne sećam gde sam ga ubo. Stajao sam i gledao šta sam uradio, pitajući se da li je moguće da sam to učinio. Odbacio sam nož, a Marko je sav krvav izašao u dvorište govoreći: „Neka mi neko pomogne.“Pobegao sam, a krvave ruke sam obrisao maramicom. Nisam se okretao! - opisao je transvesti­t na saslušanju.

Ubica studenta iz mesta Bratač kod Nevesinja je rekao da je u vezi sa Markom bio od oktobra 2015. do kraja aprila 2017. i da su se upoznali u jednom gej kafiću na Terazijama.

Imao sam dozvolu psihijatra da izlazim kao transvesti­t, a od hormonalne terapije su mi već izrasle grudi. Imali smo seks po njegovoj želji, a ja sam njegovoj najboljoj drugarici i drugu otkrio da je gej i da smo u vezi. To je njega mnogo naljutilo i raskinuli smo. Dolazio sam i dalje kod njega jer sam ga voleo, ali me on više nije mazio i ljubio, već je hteo samo da me kresne - ispričao je Abdulov zamenici tužioca, govoreći čas u ženskom čas u muškom rodu.

On je naveo da je Marko zahtevao da dolazi kod njega samo na jednu noć, i to isključivo kada ima novca da plati seks!

- Hteo sam makar da ga vidim. Nisam mu baš bio veran, imao sam pored njega i druge partnere, dvoje-troje, ali njega sam baš voleo. U februaru je rekao da ima devojku i dozvoljava­o mi je da dolazim samo kada sam imao novca. Oslovljava­o me je sa Jovana, Marija, Jelena, Slavica… On je bio žigolo. Nije birao da li će imati odnos sa muškarcem, ženom ili parovima jer je to naplaćivao - tvrdio je Abdulov na saslušanju.

On je mrtvog ljubavnika da ga je podvodio drugim muškarcima!

- Pre otprilike pet-šest meseci, njemu je bio potreban novac, pa me je terao da se bavim prostituci­jom u njegovom stanu, što sam činio. Zarađivao sam od jednog seksualnog odnosa 100 evra, a pola novca sam davao njemu. Odnose sam imao sa muškarcima, koji nisu znali da sam transvesti­t, a bilo ih je četvorica -petorica za to vreme - obelodanio je Abdulov detalje čudnog odnosa sa ubijenim ljubavniko­m.

Osumnjičen­i je izjavio da je zapretio Marku da će reći njegovom ocu, ujaku i društvu šta radi i pokazati im slike, ako mu ne vrati dug od 700 evra.

- U telefonu imam i video-klipove, sve i svašta. Nazvao sam njegovog oca i sve sam mu ispričao. Rekao sam mu da smo nas dvojica bili dugo u vezi i da je on žigolo, ali je Marko rekao „da ga boli ku*ac“za oca, koji je alkoholiča­r - jadao se mladić, kome je životni san bio da postane žensko.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia