Dara spremna da nervira Viki sa JK!

Folkerka rešila da prihvati ponudu Saše Popovića, iako je pre nekoliko godina to odbila jer nije bila u dobrim odnosima sa Karleušom

Alo! - - V.I.P. - Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Da je posle svađe zaista sve slađe, uverili smo se na primeru Jelene Karleuše i Dare Bubamare, koje su se nakon dugogodišnjeg sukoba zvanično pomirile. U znak pomirenja, Jelena je gostovala na Darinom koncertu, a onda su njih dve putem medija i društvenih mreža izjavljivale jedna drugoj pravu ljubav.

Kako su i jedna i druga poznate po oštrom jeziku i nemaju problem da iznesu svoje mišljenje, imaćemo priliku da ih od septembra gledamo u studiju „Grand televizije“, i to u žiriju muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

- S obzirom na to da je Jelena postala zaštitni znak najgledanije emisije, a da jedan od članova žirija u novoj sezoni neće biti deo takmičenja, produkcijski tim je došao na ideju da bi idealno bilo da se na njegovom mestu nađe Dara Bubamara. Ona je veoma duhovita i zabavna, a publika je obožava - otkriva izvor

„Alo!“i dodaje:

- Iako je pre nekoliko godina izjavila da ni za 100.000 evra ne bi prihvatila ponudu Saše Popovića da se nađe u žiriju, Dara je tu odluku promenila.

Ona tada nije bila u dobrim odnosima sa Jelenom, pa je to bio glavni razlog zbog kojeg nije želela ni da razmišlja u tom pravcu - otkriva naš izvor.

Najzanimljivije će svakako biti kada se Dara i Viki Miljković sukobe, s obzirom na to da je Bubamara često umela da potkači stariju koleginicu.

- Dara je pre nekoliko godina izjavila da Viki posle svih godina na estradi nije uspela da opstane. Ona je tada ispričala da Miljkovićeva nema šta da traži u šou biznisu i da ona to i sama zna. Viki joj je tada zamerila zbog toga što je ispričala, a sada ćemo imati priliku da njihove sukobe gledamo na malim ekranima. Svakako, najzabavnije će biti kada i Karleuša i Viki dođu u sukob, a Dara tada neće izdržati, pa će podržati Jelenu - kaže naš izvor.

Subota, 14. jul 2018.

Karleuša spremna za

susret sa drugaricom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.