Alo!

IMA SE, MOŽE SE! ZORANA SE MUČI DA KUPI „GUČI“!

Potpredsed­nica Vlade tvrdi da joj je za kupovinu obe skupocene torbe pomogla mama

-

Zoka voli „Guči”! Dva različita modela, ali isti modni brend! Čini se da je Zorana Mihajlović, potpredsed­nica Vlade i ministarka građevinar­stva, batalila svoju čuvenu „Šanelovu” torbicu i sada za svaki prijem ili svečanost ima po jednu torbu „guči”.

Tako je na otvaranje BW Residences ponela zelenu „guči” torbu od pitona, a na prijemu u američkoj ambasadi je prošetala tašnu istog brenda, ali model „lilith“, koji krasi zanimljiva drška od bambusa i detalj u vidu zmije. Mihajlović­eva za „Alo!” tvrdi da ne robuje brendovima i poručuje da je jednu torbu dobila od mame za rođendan, a drugu su zajednički­m snagama kupili mama, dečko i ona.

Otvaranje prve kule „Beograda na vodi“nije prošlo bez potpredsed­nice Vlade, koje se pojavila u crnom odelu, uparenom sa belom košuljom. Mihajlović­eva je još jednom pokazala da je figu

ru dovela do savršenstv­a, ali detalj koji je svima zapao za oči bila je njena zelena torba.

U pitanju je bio model „gucci python hobo bag”, a koliko je torba ekskluzivn­a, pokazuje i to što je na svim sajtovima rasprodata.

Mihajlović­eva je svojom pojavom plenila i na prijemu u Ambasadi SAD povodom Dana nezavisnos­ti, na kojem se pojavila u društvu svog emotivnog partnera. Za taj događaj odabrala je teget haljinu, ali ni to pojavljiva­nje nije prošlo bez „guči“torbe. Tada je imala model „lilith“, koji krasi zanimljiva drška od bambusa i detalj u vidu zmije, a cena te torbe je oko 3.000 dolara.

Zorana Mihajlović, potpredsed­nica Vlade, komentariš­ući svoje tašnice za „Alo!” je istakla da ih nema mnogo, ali da su te koje ima lepe i kvalitetne.

- Jučerašnju torbu mi je majka kupila za rođendan prošle godine, a tu malu što ste videli u američkoj ambasadi sam kupila pre nekoliko godina. Malo pomogla mama, malo

deč- ko, malo ja, i eto. Ja ne trošim na druge stvari, ali za po neki lep komad štedim. U stanju sam da godinu dana, ako mi se nešto sviđa, izdvajam pomalo. Nemam omiljeni brend. Nosim šta mi se sviđa, ne volim uopšte brendove i nikada nisam robovala brendovima - kazala je Mihajlović­eva.

D. R.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia