Alo!

Sa sportistim uvek dobro provedem

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Ona je seksi, ona je izazovna, ona je intrigantn­a, ona je lepa. Ona dobro peva. Čim se pojavila na estradnoj sceni, dobila je epitet zvezde i vrlo dobro zna kako da ostane na tronu.

 Jelena Karleuša je rekla da su retki oni koji se, poput tebe, izdvajaju nekom posebnošću...

- Nakon šest godina na estradi, Jelenu sam imala priliku da upoznam tek nedavno, i to sasvim slučajno, na jednom letu za Cirih. Tada smo imale veoma prijatan i otvoren razgovor o životu, karijeri, situaciji u našoj zemlji i rekla mi je šta misli o meni i načinu na koji sam pristupila ovom poslu. Naravno da mi je drago da je o meni izgradila takvo mišljenje na osnovu onoga što radim. Karleuša je zaista maestralna kada je reč o muzičkoj sceni i poslu kojim se bavi i kompliment­i od nje svakako da samo mogu da mi imponuju.

 Rijaliti zvezda Kristina Kija Kockar nedavno je postala pevačica „Ministarki“i ima pesmu. Šta misliš o tome?

- Bilo mi je izuzetno drago kada sam čula za to, jer za Miloša Roganovića i Filipa Mitrovića imam samo reči hvale. Oni su ozbiljni hitmejkeri i verujem da sa Kijom mogu da naprave haos. Ona je, inače, u „Zadruzi“više puta istakla da želi da ima karijeru kao moju i da joj je žao što nije snimila pesmu „Operisan od ljubavi“.

 Da li ti žališ za nekim propušteni­m hitovima?

- Ne! Mnogi autori su za mene komponoval­i pesme za koje sam i sama sam znala da će postati veli-

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia