Alo!

Cecu sam u svemu poslušala!

-

Anastasija Ražnatović, ćerka folk pevačice Cece Ražnatović, objavila je prvu pesmu „Savršen par“, za koju je sama napisala tekst, a nedavno je otkrila da bi volela da snimi duet sa Nikolijom Jovanović.

Anastasija je gostovala u emisiji „Premijera - vikend specijal“, u kojoj je objasnila zbog čega je od javnosti tako dugo skrivala da snima pesmu.

- Bila je to tajna, a da sam konačno odlučila da snimim prvu pesmu znali su samo moji najbliži. Imala sam veliku tremu kada sam prvi put ušla u studio, dlanovi su mi se znojili jer je trebalo da čujem pesmu koju ću pevati. Hvala bogu, odmah mi je legla - ispričala je Anastasija u „Premijeri“i dodala:

- Htela sam da to bude pesma u kojoj ću se odmah pronaći, koja će odmah da me obori s nogu i to se i desilo - istakla je mlada pevačica i otkrila sa kim priželjkuj­e duet.

- Najpre bih želela da snimim što više svojih pesama, ali snimila bih duete sa svim našim velikim zvezdama kao što su Saša Matić, Aco Pejović... Što se tiče koleginica, Nikolija mi je muzički bliska - rekla je Anastasija i dodala da joj je porodica bila najveća podrška.

- Veoma smo povezani, Ceca je bila uz mene od početka, kao i tetka Lidija. Međutim, mamu sam najviše slušala - kazala je Anastasija. S. Andrić

Imala sam veliku tremu kada sam prvi put ušla u studio, dlanovi su mi se

znojili

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia