Alo!

Sinovi konačno mogu bez mene!

-

Pevačica Tanja Savić nastupila je posle nekoliko meseci na poznatom prestoničk­om splavu „River“, a osim što se novim pesmama vratila poslu na velika vrata, pevačica je otkrila da joj je mnogo lakše otkad sinove može da ostavi same u Australiji.

- Radni vikendi u Beogradu su mi otkada sam počela muzičku karijeru nekako najdraži i uvek se radujem kada sam u našoj prestonici. Jednostavn­o je atmosfera uvek odlična i ljudi me dočekaju raspoložen­i i spremni za dobru žurku. Poseban je osećaj pevati ovde i koliko god na drugim mestima bilo odlično, Beograd ima svoju magiju i to je nešto što ne može da se opiše, već se kroz pevanje i energiju doživi - kaže Tanja i dodaje da joj je olakšanje to što sinove više ne mora da vodi sa sobom na radna putovanja.

- Moram da priznam da mi je mnogo lakše da se odvojim od dece sada kada su malo porasli i kada na neki način razumeju posao kojim se bavim. Stariji sin Maksim ima osam godina, a mlađi Đorđe šest. Ranije sam ih kada god sam putovala i imala radne nedelje vodila sa sobom jer mi je bilo žao da ih ostavim. Sada već mogu bez mene i po nekoliko dana, razumeju da je mamin posao takav i da ću brzo doći kući. Sada sam mirnija kada otputujem - priča pevačica i ističe da joj je obrazovanj­e dece na prvom mestu.

- Obrazovanj­e mojih sinova na prvom mi je mestu i u stanju sam da se odreknem svega kako bi oni imali završene fakultete i bili svoji ljudi. Odlučili smo da ih upišemo u internacio­nalnu školu kako bi im bilo lakše i u slučaju da ostanemo u Australiji i ako se vratimo u domovinu - kaže Tanja za „Alo!“. O. Konatar

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia