Alo!

Luna z NA S

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Blogerka Luna Đogani rešila je da ostavi vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanoviće­m iza sebe, a da ga što pre zaboravi, pokušala je vraćajući se na svoju, kako je često isticala, najveću ljubav - Srđana Sarića.

Naime, po izlasku iz rijalitija, Đoganijeva je shvatila šta je sve Sarić prošao zbog nje i posle dugog razmišljan­ja i konačnog raskida sa Radanoviće­m rešila je da mu se javi i ugovori viđanje.

- Sedeli smo negde na piću i Srđanu je stigla poruka od Lune. U prvi mah se zbunio jer taj broj nije imao u imeniku. Tada se okrenuo ka nama i rekao da mu se javila Luna, kao i da ne može da veruje da ima hrabrosti da mu piše posle svega što je u rijalitiju, pred milionima ljudi, iznela o njihovom odnosu. Dao nam je da pročitamo i poruka je bila toliko dugačka, da nam je bilo potrebno nekoliko minuta da shvatimo šta je sve ispisano - kaže izvor „Alo!“i otkriva detalje poruke:

- Poruku je počela neobavezno: „Zdravo, Srđane, mislim da je prošlo dovoljno vremena i da o nekim stvarima treba da razgovaram­o“, da bi zatim objasnila koliko joj je bilo teško kada je pročitala koliko je ogorčen zbog toga što je u rijalitiju pričala o njemu i njegovoj porodici. Napisala je da se nada da nije ljut na nju i zamolila da pokuša da je razume, jer za nju to sve bio veliki pritisak. U nekoliko navrata se izvinila zbog njegovih roditelja i zamolila ga da im prenese koliko joj je žao što su dospeli u žižu pažnje javnosti zbog nje - kaže izvor i dodaje da je Luna u nastavku poruke za sve okrivila Kiju i Slobu.

- Ono što je najviše iznerviral­o Srđana bilo je to što je u nekoliko rečenica Đoganijeva za svoje postupke krivila Kiju i Slobu i navela da su je povredili, te da je morala nekako da im vrati pominjanje­m svoje „idealne“veze i Srđanovih roditelja. Njemu su

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia