Alo!

ANOM, BLOGERKA MOLILA BIVŠEG DA SE VIDE zvala Srđana SEKS!

Đoganijeva još nije prebolela Sarića, zbog čega mu je uputila niz poruka, što se završilo brutalnom svađom

-

rijalitiji oduvek bili katastrofa i poludeo je na samo pominjanje toga. Mnogo se iznervirao i naglas je ponovio 100 puta da ne veruje šta čita, pogotovo što Đoganijeva nikada nije upoznala njegove i što je nedeljama bio besan kada je u rijalitiju lagala da su je voleli najviše. Sve bi bilo OK da je napisala kratko izvinjenje, ovako je objašnjava­njem napravila gore - kaže izvor i dodaje da je do žestoke rasprave došlo nakon Sarićevog odgovora.

- Srđan nije osoba koja voli romane i te dugačke poruke, a osim toga, poludeo je što je našla njegov novi broj. Nije hteo da produbljuj­e temu i napisao joj je kratko da nema potrebe da se viđaju, ali i da je sve OK i da ne brine. Ipak, Luna to nije shvatila kao znak da treba da odstupi, već je nastavila da mu piše i ponovo se radilo o veoma dugačkim porukama i nepotrebni­m objašnjenj­ima. Pokušala je da ga podseti na dane kad su

bili srećni, ali i situacije kada su i kako vodili ljubav. Posle nekoliko Srđanovih poruka i kratkih odgovora da je zaista sve OK, ona je poslala nekoliko zajednički­h slika i tada je Srđan puk’o - objašnjava Srđanov drug i otkriva da joj je u tom trenutku Sarić brutalno odgovorio.

- Primetili smo da menja boju i tada je besno otkucao niz uvreda na njen račun. Poslao joj je demanti koji je objavio i rekao joj da ga pročita svaki put kada pomisli ponovo da se javi. Naglasio joj je da joj nikad neće preći preko toga što je predstavil­a da su bili zajedno tri godine, a znala je da je u isto vreme kad je bio sa njom imao devojku koju voli, da je nikada nije gledao kao devojku, već kao „kombinacij­u“, i da se nikada neće videti. Objasnio je da ga ne zanima njen odnos sa Slobom i ništa što se tiče rijalitija, a potom se osvrnuo na to da mu je upropastil­a nekoliko poslovnih ponuda iz inostranst­va jer su ga ljudi povezali sa „Zadrugom“. Odgovor od nje nije dobio, a mi smo mu objasnili da je preterao i da treba da je pozove i izvini se, što nije želeo da uradi - zaključio je izvor „Alo!“.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Ponedeljak, 16. jul 2018. www.alo.rs
Ponedeljak, 16. jul 2018. www.alo.rs
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia