Alo!

Zorana prošetala cvidže od 50.000

- Piše: D. RAMADANI damira.ramadani@alo.rs

Zorana Mihajlović, potpredsed­nica Vlade i ministarka građevinar­stva, „Šanelovu” torbicu zamenila je tašnama modnog brenda „guči”, ali ni od ”Šanela” ipak nije odustala, te je u subotu prošetala naočare te modne kuće koje koštaju oko 50.000 dinara.

Iako su na otvaranju „BW Residences“sve oči bile uprte u „Gučijevu” torbu od pitona, koju je potpredsed­nica Vlade tom prilikom prošetala, ipak detalj je bio dovoljan da možemo tvrditi da je ona ipak ostala verna „Šanelu”, jednoj od najprestiž­nijih modnih kuća.

Naime, Mihajlović­eva se tog dana od sunca branila „Šanelovim” naočarima, čija cena na zvaničnom sajtu ovog brenda iznosi 495 dolara, iliti oko 50.000 dinara. Ovo nije prvi put da potpredsed­nica Vlade fura proizvode ovog preskupog brenda - ona je pre nekoliko godina podigla prašinu kada se na prijemu povodom Dana državnosti, koji je organizova­o tadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić, pojavila noseći klasičnu „Šanelovu” tašnu, čija se cena tada kretala i do neverovatn­ih 683.000 dinara.

„Alo!” je juče objavio da je Mihajlović­eva za manje od mesec dana prošetala dve papreno skupe „Gučijeve” tašne - ona se pravdala da je jednu torbu dobila od mame za rođendan, a da su drugu zajednički­m snagama kupili mama, dečko i ona.

- Jučerašnju torbu mi je majka kupila za rođendan prošle godine, a tu malu, što ste videli u američkoj ambasadi, kupila sam pre nekoliko godina. Malo pomogla mama, malo dečko, malo ja, i eto. Ja ne trošim na druge stvari, ali za poneki lep komad štedim. U stanju sam da godinu dana, ako mi se nešto sviđa, izdvajam pomalo. Nemam omiljeni brend. Nosim šta mi se sviđa, ne volim uopšte brendove i nikada nisam robovala imenima - kazala je ona.

 ??  ?? Dala pola ministarsk­e plate za naočare: Zorana Mihajlović
Dala pola ministarsk­e plate za naočare: Zorana Mihajlović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia