Alo!

SARINA MAMA ZASPALA ZA VOLANOM?

i Rosita Trajanović, majka manekenke učesnice „Farme“Sare Trajanović, preminula je u Urgentnom centru posle teških povreda zadobijeni­h u nesreći

- PIŠE: NEMANJA GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

Ovo je velika tragedija za sve nas! Rositi sam bila svekrva, ona se odavno razvela od mog sina. Njenu ćerku Saru sam ja odgajila od četvrte godine. Bila sam joj bivša svekrva, ali me je zvala „keva“! U subotu je bila kod mene, išle smo zajedno u park kod hale „Pionir“i šalile se, a sada je više nema!

Ovako je za „Alo!“, na početku svoje ispovesti ispričala Tanja, baba manekenke Sare Trajanović i bivša svekrva pevačice Rosite Trajanović (48), koja je posle teške saobraćajn­e nesreće na putu Mladenovac - Mali Požarevac preminula u Urgentnom centru. Kako saznajemo, nedaleko od Vlaškog polja došlo je do sudara dva vozila, „pežoa“u kojem je bila Rosita i „audija“. Prema rečima očevidaca, „pežo“je bio potpuno smrskan, zbog čega su vatrogasci morali da seku lim da bi izvukli pevačicu.

Hitna pomoć je pevačicu s teškim povredama prevezla u Urgentni centar, gde je u večernjim satima preminula. Prema nezvanični­m informacij­ama, Rosita je zaspala za volanom!

- Rosita se razvela i ostavila ćerku od četiri godine kod mene! Odgajila sam je sama i nas dve još zajedno živimo! Rosita

je bila jedna predivna osoba, šaljivdžij­a, vesela, drugarčina i veoma komunikati­vna. Mi smo se mnogo volele, iako joj posle razvoda nisam bila svekrva. Zvala me je „keva“do poslednjeg dana! U šali sam znala da je pitam: „Pa kakva sam ti ja keva?“, a ona mi je odgovarala: „Jesi, jesi, ti si moja keva“, Poslednji put sam je videla u subotu, 14. jula. Došla je kod mene i rekla: „Ajmo, kevo, idemo ti i ja na pivce“. Sedele smo u parku i pričale. Bila je fenomenaln­a osoba - kaže Tatjana.

Ona je istakla da je njena unuka Sara kod Rositinog brata na Bežanijsko­j kosi. Rosita će tamo biti sahranjena u porodičnoj grobnici.

- Sara je sinoć saznala da joj je majka umrla! Javili su joj, a ona je prebledela! Sada je kao voštana figura. Znate, majka je to, da li su joj sredstvo za umirenje. Sada je kod njenog ujaka, pripremaju se za sahranu, koja će verovatno biti na Bežanijsko­m groblju kaže Rositina bivša svekrva.

Kako nezvanično saznajemo, pevačica je najverovat­nije zaspala za volanom, a postoji sumnja da se vraćala sa jednog od nastupa.

- Priča se da je zaspala za volanom! Još nije poznato kako je došlo

do udesa. Proverava se da li je imala alkohola u krvi. Verovatno je bila umorna zbog nastupa - kaže naš izvor.

Podsetimo, udes se dogodio 15. jula oko 11 sati, kada je navodno jedno od vozila prešlo u suprotnu traku. Postoji sumnja da je „pežo“, kojim je upravljala Rosita, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa „audijem“. Oba automobila su bila smrskana, ali srećom u „audiju“niko nije povređen. Prema rečima očevidaca, iz „pežoa“su se čuli krici žene, koja je bila priklešten­a u smrskanom vozilu.

Rosita je dan uoči saobraćajk­e na svom Fejsbuku postavila fotografij­u na kojoj piše: „Ljubav je kada mu pokidaš svaki nerv i umesto da te zadavi, on te zagrli“, dok je iznad objave napisala: „Tačno“.

 ??  ?? Nastradala neposredno posle nastupa: Rosita Trajanović
Sara Trajanović „Zvala me je kevo“: Rositina svekrva Tanja
Nastradala neposredno posle nastupa: Rosita Trajanović Sara Trajanović „Zvala me je kevo“: Rositina svekrva Tanja

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia