Alo!

Osumnjičen­i je tražio da dobije nanogicu i da zbog lečenja bude u kućnom pritvoru

-

mu je pritvor! Od tada je pao u duboku depresiju! Međutim, nije odustao od svog zahteva. U pritvoru preklinje da mu omoguće da ga makar iz pritvora vode na hormonske terapije u pratnji policije, ili da nekako dozvole lekarima da dođu kod njega i daju mu terapiju! Ponavlja: „Molim vas, omogućite mi da postanem žena“! U očajnom je stanju i već je dva puta pokušao samoubistv­o, tako što je cepao donji veš i obmotavao ga oko vrata - navodi naš izvor.

Prema rečima našeg sagovornik­a, Abdulov je potpuno izbezumlje­n i danima lije suze.

- Plače bez prestanka! Ponavlja kako voli Marka, a najviše ga pogađa što je njegov višemesečn­i trud da postane žena prekinut! Ostale su mu samo još neke terapije pre operacije penisa! Razmišlja samo o tome kako da primi terapiju, a sve više pada u očaj, jer ne zna da li će mu to dozvoliti. Molbe piše svaki dan, a pitanje je da li će one biti uslišene. Ko god dođe u kontakt s njim, on mu ponavlja „kako pod hitno mora da primi terapije“- kaže naš sagovornik.

Podsetimo, Abdulovu je određen pritvor do tri meseca zbog sumnje da je posle ljubavne svađe ubio bivšeg dečka. On je na saslušanju tvrdio da je Marko bio alkoholiča­r, da ga ja varao, a da ga je kobne večeri šutirao i udarao, kada je pokušao da se pomire. Nakon svađe, student je iskrvario nasmrt, a njegovo telo je pronađeno narednog jutra na ulici, nedaleko od iznajmljen­og stana. Markovo telo je zatečeno samo u majici i donjem vešu, zbog čega se odmah posumnjalo da je ubijen.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia