Alo!

Isekla sam se na gvožđe u Drakulinom dvorcu

-

Novopečena pevačica Tamara Đurić pamtiće prethodni petak 13. do kraja života! Kako „Alo!“saznaje, Tamara je sa nekoliko prijatelja boravila u Transilvan­iji, gde su otišli da bi posetili Drakulin dvorac. Nije ni slutila da će se obilazak ovog kultnog mesta pretvoriti u noćnu moru.

Kako saznajemo, ona se prilikom posete posekla na zarđalo parče gvožđa, što joj je izazvalo temperatur­u i groznicu. Kada je otišla kod lekara, on joj je savetovao da bi najbolje bilo da primi antitetanu­s, kako ne bi došlo do infekcije. S obzirom na to da je nedavno menjala krv, o čemu je „Alo!“pisao, a da joj je sada imunitet veoma oslabljen, ona je rešila da se vrati za Beograd, kako bi u jednoj privatnoj klinici koja vodi računa o njenom zdravlju uradila detaljne preglede.

No, prilikom dolaska na srpsku granicu, policija je zadržala Đurićevu jer se nalazi na spisku bezbednosn­o interesant­nih osoba.

Tamara je skoro dva sata provela na granici, a pošto se plašila za svoje zdravlje zbog posekotine, zamolila je službenike da je što pre puste. Ali, oni su pozvali Hitnu pomoć, jer su hteli da joj na licu mesta daju vakcinu. Međutim, ona je to odbila.

- Tačno je da su nas držali sat i po vremena na graničnom prelazu bez objašnjenj­a. Svakog petka 13, pa i ovog, desi mi se neka nezgoda. U Transilvan­iji u Drakulinom dvorcu zakačila sam butinu na zarđalo parče gvožđa. Dan kasnije dobila sam temperatur­u i groznicu, a lekar mi je rekao da se što pre vratim nazad da primim antitetanu­s vakcinu. Međutim, granična policija, iako je imala razumevanj­a, nije mogla da nas pusti bez određene provere, ali hvala bogu, na vreme sam stigla - kaže Tamara za

„Alo.rs“.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia