Alo!

Zvezda iz lera gazi po gasu!

Posle letonskih 0:0, Beograđani u moraju da opravdaju ulogu favorita proboju ka 2. kolu kvalifikac­ija za LŠ

- Piše: VLADIMIR ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

Od Crvene zvezde se večeras (20.30) na „Marakani“očekuje da rutinski završi posao protiv Spartaksa i da sa pola gasa ostvari plasman u drugo kolo kvalifikac­ija za Ligu šampiona.

Ujedno, letonskih 0:0 poziva na maksimalan oprez jer su baš unapred dobijeni mečevi znali skupo da koštaju mnoge srpske klubove u prošlosti.

Zbog svega toga, trener Vladan Milojević želi da ima mobilisanu ekipu i traži pristup kao da se s druge strane nalazi mnogo zvučniji rival.

- Igramo protiv protivnika koji je prvak države, u takmičarsk­om je ritmu, a to se videlo. Pred nama je drugo poluvreme i očekujem da odigramo dobru utakmicu rekao je Milojević.

Strateg crveno-belih zbog povreda neće moći da računa na pomoć Nikole Stojiljkov­ića i Slavoljuba Srnića.

- Stojiljkov­ić je obnovio povredu, a Srnić tek počinje da diže ritam i uskoro će biti u konkurenci­ji. Što se tiče Dejana Melega, on je mogao i prošlog puta da igra, ali je imao sličnu povredu kao Stojiljkov­ić.

Trener Zvezde i dalje ima dilemu koga u napad: Pavkova, Joveljića ili možda Bena...

- Imam dilemu, kuburili smo sa štoperima, rešili to pitanje, a sada imamo takvu situaciju u napadu. Eto, to je život... Pešić je otišao i videćemo koje rešenje ćemo da izaberemo - rekao je Milojević, dodavši da ga n e zanima da li će se Spartaks i u Beogradu braniti.

 ??  ?? Srpski tim bez Stojiljkov­ića
i Srnića
Srpski tim bez Stojiljkov­ića i Srnića

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia