Alo!

BOBA UGOSTIO PLAVUŠU!

Živojinovi­ć se srdačno pozdravio sa zgodnom plavušom, a nije propustio da je pozove na jahtu

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Lepa Brena je zbog poslovnih obaveza nakratko prekinula odmor u Crnoj Gori, ali njenom suprugu

Bobi Živojinovi­ću to nije upropastil­o provod. Paparaco „Alo!“je uslikao je našeg nekadašnje­g tenisera u lepom društvu, a Boba i nepoznata plavuša uživali su uz dobar zalogaj i još bolji gutljaj vina.

- Boba dane na moru uglavnom provodi na jahti, krstareći Jadranskom obalom sa prijatelji­ma, a kada se uželi kopna, uplovi u budvansku marinu. Tada obično ode u baštu jednog poznatog restorana, gde ceo dan provede sa prijatelji­ma uživajući u hrani i piću - kaže izvor za „Alo!“koji se zatekao na licu mesta i dodaje da je bivši sportista u stanju da satima sedi u restoranu i dočekuje i ispraća prijatelje.

- Ovog puta, Boba je došao sam u restoran i odmah poručio hranu i piće za sebe, a kako su prijatelji počeli da pristižu, Boba se potrudio da svakog počasti i ugosti. Prvo su mu se pridružili prijatelji iz Beograda, sa kojima je Boba ručao i nazdravlja­o čašicama rakije. Pre nego što će se pozdraviti sa prijatelji­ma, bivši sportista im je poželeo ugodno letovanje i pozvao ih je na krstarenje njegovom jahtom - kaže naš izvor i nastavlja:

- Nije Boba dugo bio sam, tek toliko da popije kafu i pojede kolače, a onda je za njegov sto došla zgodna plavuša, sa kojom se srdačno pozdravio. Kao pravi džentlmen, potrudio se da njegova prijatelji­ca bude ugošćena, a nije propustio da je pozove na jahtu. Sedeli su sami u restoranu, ćaskali i uživali u pogledu na more, ali se njegova prijatelji­ca nije dugo zadržala, te je nakon kratkog razgovora ustala i pozdravila se sa Živojinovi­ćem - kaže naš izvor i dodaje da je bivši teniser još dugo ostao u istom restoranu.

- Vidi se da je Boba pravi hedonista i da ume da uživa u svakom trenutku svog života, čak i kada njegova supruga nije sa njim. Ali svima koji su Bobu i Brenu sretali svih ovih godina po Crnogorsko­m primorju jasno je da se njih dvoje najbolje provode kada su zajedno - kaže naš izvor na kraju.

 ??  ?? Kod dobrog domaćina uvek ima i ića i pića
Svima koji su Brenu i Bobu godinama sretali po Crnogorsko­m primorju
jasno je da se njih dvoje najbolje provode
kada su zajedno
Kod dobrog domaćina uvek ima i ića i pića Svima koji su Brenu i Bobu godinama sretali po Crnogorsko­m primorju jasno je da se njih dvoje najbolje provode kada su zajedno

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia